- Jeg har ikke hjemlengsel

Jose Reina ler av ryktene om at han skal lide av hjemlengsel. Han har likevel ikke hastverk med å skrive under en ny kontrakt. Echo tror imidlertid det blir kontraktsforhandlinger på nyåret.

Jose Reina beroliger i dag de som fryktet at keeperen var i ferd med å forlate Liverpool. Rapporter om hjemlengsel og økende interesse fra Valencia, samt uttalelser fra spillerens agent, var med på å nøre opp under dette. Nå avkrefter imidlertid sisteskansen til Liverpool Echo at han kommer til å forlate Liverpool etter sesongslutt.

Chris Bascombe skriver i dag at det vil startes forhandlinger mellom klubb og spiller om en ny kontrakt over nyttår. Reina sier at det ikke haster med å skrive under en ny kontrakt, men avfeier likevel spekulasjonene om at han ønsker seg bort.

- Som manageren sier, så vet jeg ikke hvor disse historiene kommer fra. Jeg trives virkelig i Liverpool. Det er en stor klubb, og jeg har et godt forhold til alle her. Jeg har to og et halvt år igjen av kontrakten min, og jeg har ikke hastverk. Jeg vet ikke om dette er riktig tidspunkt for å diskutere en ny kontrakt, da jeg ønsker å fokusere på kampene. Vi har mye tid til kontraktsforhandlinger senere, uttaler Reina til lokalavisen.

- Jeg har ikke hjemlengsel. Selvsagt er det en del jeg savner fra Spania. Familie og venner bor der, så det er bare normalt. Det er ting som er forskjellig i England og Spania, men det forventer du som fotballspiller. Jeg lever lykklig her sammen med min kone, og vi har en datter som er på vei. Jeg har ingen problemer med å bo her, legger han til.

Det er i alle fall tydelig at Reinas form ikke lir under de spekulasjonene som har vært. Liverpool har som kjent holdt nullen i 10 av de siste 12 kampene.

- Jeg var fornøyd med å holde nullen igjen, men jeg er enda mer fornøyd med seieren. Vi har funnet formen også på bortebane nå. Begynnelsen på sesongen var ikke den beste, men jeg har hele tiden sagt at vi vil bli bedre.

- Terminlisten var ikke enkel for oss, da det virker som vi fikk alle de vanskelige bortekampene først. Nå spillere vi flere bortekamper hvor vi vet vi har større sjanse til å vinne, noe som er mye bedre.

Liverpool Echo forteller at Liverpool-troppen trente i går, men at de har hatt fri i dag foran ligacupkampen mot Arsenal. Reina mener det er en viktig kamp for de røde.

- Det er Arsenal, og det er en cupkamp, så selvsagt er det viktig, sier han.