- Jeg mangler roen foran mål

Steven Gerrard mener han ikke har den samme roen foran mål denne sesongen som han hadde i fjor. Selv tror han det bare er et spørsmål om å finne tilbake til ”godfølelsen” før det løsner.

Steven Gerrard uttaler i dag at han har manglet den nødvendige roen foran mål så langt i sesongen. Kapteinen mener det er hovedårsaken til at han så langt bare har gjort ett mål for de røde etter sommerferien. På onsdag misbrukte han igjen to store sjanser, da han spilte for England mot Nederland i Amsterdam.

- Jeg mangler litt ro i avslutningsøyeblikket. Det er årsaken til at jeg ikke har gjort så mange mål i høst. Jeg har gjort det meste rett bortsatt fra avslutningene. Jeg var imidlertid glad for at jeg kom til sjanser igjen mot Nederland, sier mannen som gjorde 23 mål i fjor.

- Jeg føler meg trygg på at scoringene vil komme. Jeg kommer fortsatt til avslutninger fra gode posisjoner, men marginene har ikke vært på min side. I fjor gikk ballen i mål selv om jeg sleivet og ikke traff ballen rent. Snart vil det løsne foran mål, og da vil problemet forsvinne, legger han til.