- Jeg tenker ikke på noen annen klubb

- Jeg tenker ikke på noen annen klubb. Alt jeg tenker på er å vinne masse trofeer med Liverpool, sier Rafa. Gerrard eller Zenden tar Sissokos plass.

Rafael Benitez brukte i dag deler av pressekonferansen foran Arsenal-kampen til å forklare hva som skjedde denne uken, da han i flere medier ble satt i forbindelse med en overgang til en Serie A-klubb. Spanjolen insisterer på at han ikke har noen planer om å forlate Anfield.

- Jeg har snakket med min agent, og han har forklart meg hvilke spørsmål journalisten stilte. Han ble intervjuet av en journalist for en webside. Journalisten spurte om agenten min syntes den italienske ligaen var god, hvorpå min agent svarte ”fantastisk”. Journalisten spurte så om jeg kunne ha vært manager der, og agenten min svarte at jeg er en god manager.

- Etter dette ble det en ordveksling mellom de to, og da intervjuet ble skrevet satt agenten min i klisteret. Jeg vil bare få understreke at jeg trives veldig godt her, og tenker ikke på noen annen klubb. Alt jeg tenker på er å vinne masse trofeer med Liverpool, uttalte Benitez.

Gerrard eller Zenden overtar for Sissoko
Benitez vil kun måtte unnvære langtidsskadde Harry Kewell og Mohamed Sissoko når Liverpool gjester Emirates Stadium søndag. Manageren vil sannsynligvis bringe inn spillerne han hvilte på onsdag, når han skal komponere søndagens lag. Det betyr i så fall gjensyn med karer som Jose Reina, Steve Finnan, Sami Hyypiä, Jamie Carragher, John Arne Riise, Steven Gerrard og Peter Crouch.

På dagens pressekonferanse avslørte også manageren at enten Steven Gerrard eller Boudewijn Zenden vil erstatte Mohamed Sissoko på den sentrale midtbanen