- Jeg vil fortsatt til Liverpool

Lucas Neill gjør det klinkende klart at han fortsatt ønsker en overgang fra Ewood Park til Anfield. Toshack slår tilbake mot de som kritiserer valget av Bellamy som kaptein.

Blackburn-forsvarer Lucas Neill uttaler i dag til Reuters at han synes det var ille at den bebudede overgangen til Liverpool i sommer ikke ble noe av. Samtidig sier han at han fortsatt håper å få forlate Ewood Park til fordel for Anfield i januar.

Neill befinner seg for tiden på landslagsoppdrag med Australia, og har sågar blitt utnevnt til lagkaptein foran oppgjøret mot Paraguay i morgen. Han insisterer nå på at han kommer til å forlate Blackburn, enten under transfervinduet i januar eller når kontrakten hans med Rovers går ut etter sesongslutt.

- Jeg var på vei til Liverpool, og ingen spiller ønsker å gå glipp av en overgang til en klubb med en slik status og historie, sa Neill på Australias pressekonferanse i dag.

- Blackburn konkluderte med at vilkårene Liverpool la på bordet ikke var i klubbens beste interesser, og dermed hadde jeg ikke noe jeg skulle ha sagt, la han til.

Neill legger ikke skjul på at han er skuffet over at overgangen falt i fisk, men mener selv at han ikke hadde noe annet valg enn å akseptere det som skjedde og tenke fremover.

- Det var synd for karrieren min at det ikke ble noe av overgangen, men som profesjonell må jeg bare stå på videre. Men nå befinner jeg meg i en god posisjon, og dersom jeg får muligheten til å gjennomføre overgangen i januar eller juni, så vil jeg gjøre det.

Toshack med klokkertro på Bellamy
Den walisiske landslagssjefen John Toshack har fått mye pepper for å ha valgt Craig Bellamy som lagets kaptein til EM-kvalifiseringskampen mot Slovakia i morgen. Den tidligere Liverpool-spissen har imidlertid full tillit til den nåværende, og er sikker på at Bellamy vil håndtere oppgaven på best mulig måte.

Dette vil bli aller første gang at Bellamy bærer kapteinsbindet for Wales, og trolig vil han gjøre det samme også mot Kypros på onsdag ettersom Ryan Giggs sliter med en skade.

- Jeg er sikker på at Craig Bellamy ikke vil svikte meg. Jeg har kjent han en god stund nå, og han har alltid gjort sitt beste for landslaget. Han blir irritert både når lagkameratene og han selv ikke presterer. På stillingen 0-0 mot Tsjekkia misset han noen store sjanser, og det var noe som virkelig irriterte han og han var ikke sen om å unnskylde seg overfor sine lagkamerater, forteller Toshack.

- Da vi vurder alternativene kom vi til den konklusjon at Craig var det beste kapteinsemnet. Ingen tviler på at han vil gjøre alt for Wales, og hans helhjertede innsats vil også påvirke de unge spillerne. Det var i realiteten ingen andre opplagte kandidater til å bære kapteinsbindet i Ryan Giggs sitt fravær.

- Craig var veldig glad for å bli denne æren til del, og jeg er glad på hans vegner. Jeg er sikker på at jeg gjorde et riktig valg. Han ser ut til å trives med sitt nye ansvar. Folk snakker om problemene han har hatt tidligere i karrieren, men de få dagene vi har vært samlet her i Cardiff har forsikret meg om at jeg tok den riktige avgjørelsen.

Panathinaikos vurderer Souness
Tabloidavisen Mirror hevder å vite at den greske klubben Panathinaikos ønsker seg tidligere Liverpool-manager Graeme Souness. Klubben til Igor Biscan har ikke prestert som forventet denne sesongen, og vurderer den kontroversielle skotten som en mann som kan bringe dem suksess, etter at de skilte lag med svenske Hans Backe i forrige måned.