- Liten fordel til Liverpool

Rafael Benitez mener at de røde har et lite overtak foran returen mot Maccabi, og berømmer de scorende debutantene Mark Gonzalez og Craig Bellamy.

Debutmål fra Gonzalez og Bellamy snudde oppgjøret mot Maccabi i første kamp i 3.kvalifiseringsrunde i Champions League.  Manager Rafael Benitez berømmer sine nye kjøp og mener at de røde vil være bedre i returoppgjøret.  Rafa mener nå at hans mannskap har et lite overtak foran den andre kampen, hvis kampsted blir avgjort senest i morgen.

- Vi visste at dette ville bli en vanskelig kamp siden de har kvalitetspillere og er gode på kontringer, reflekterte Benitez etter 2-1 seieren på Anfield.

- I første omgang skapte vi ikke mange klare sjanser, men etter pause var vi mye bedre.  Vi vant flere andreballer og hadde flere muligheter.

- Noen av spillerne har bare hatt 15 dager med trening og det var derfor jeg tok ut Steven Gerrard og satte innpå Gonzalez.

- Jeg vil ikke si at nå er favoritter til å gå videre, men jeg tror vi vil være bedre i returkampen siden de nå må komme ut og angripe oss.  Det vil forhåpentligvis gi oss mer plass.  Vi har en liten fordel og vi vil være i bedre kampform.

- Det var godt å se Mark Gonzalez score så tidlig etter at han kom innpå.  Det var veldig viktig for ham, og det samme gjelder for Craig Bellamy.  Det viser at vi har to spillere som kan score mål.  Mark har mye kvalitet og fart, og han kan score mål som vi har sett.  Det er godt at vi nå har to vinger i ham og Jermaine Pennant som har disse kvalitetene.

Trener til Maccabi, Roni Levy, beklaget etter kampen at returen nå må spille utenfor Israels grenser:  - Hvis returen hadde vært i Israel, slik vi ønsket, ville vi hatt en bedre sjanse.