- Målene vil komme

Liverpool sliter med effektiviteten foran mål om dagen. Mot Chelsea var det Steven Gerrard, Peter Crouch og Dirk Kuyt som misbrukte de beste mulighetene.

I Liverpool-leiren slikker man i dag sårene etter det andre Premier League-tapet på rad. Mer alarmerende før onsdagens kamp mot Newcastle er at de røde ikke har klart å gjøre mål på sine tre siste kamper. Liverpool er nå åtte poeng bak de antatt hardeste konkurrentene om ligatittelen, Chelsea og Manchester United, men har spilt en kamp mindre.

Mot Chelsea i går ettermiddag sløste Rafas menn utilgivelig med sjansene, og ble også snytt for et straffespark da Frank Lampard dyttet Steven Gerrard overende inne i feltet 14 minutter før full tid. Men manager Benitez mener det i første rekke var den manglende evnen til å omsette sjanser til tellende resultat som snøt hans mannskap for poeng i går.

- Det var en klar dytt av Frank Lampard mot Steven Gerrard, men vi kan antagelig prise oss lykkelige over at Mohamed Sissoko ikke ble utvist før pause også. I andre omgang, mot 10 mann, ble vi dyktigere til å utnytte flankene. Vi fikk lagt gode innlegg inn i feltet, og skapte mange sjanser mot et godt lag, konstaterer Benitez i dagens Liverpool Daily Post.

Selv om laget altså ikke har gjort mål i de tre siste kampene, er Benitez sikker på at man snart vil få uttelling på sjansene.

- Det positive er at vi i tre bortekamper nå har skapt flere sjanser enn hjemmelaget. Det er fortsatt tid til å finne scoringsformen. Fortsetter vi å skape så mange sjanser, vil vi snart begynne å score igjen. Jeg er sikker på at Kuyt vil score mål for oss, akkurat som Crouch, Bellamy og Fowler vil det, om vi fortsetter å skape sjanser.

- Jeg har tro på laget mitt om vi fortsetter å spille på samme måte som i går. Det er åpenbart at vi har fremgang. I går slapp vi inn et mål fordi Drogba er en god spiller, ikke fordi vi som lag gjorde feil. Slike ting kan du ikke kontrollere på banen. Det var et meget flott mål av en god spiller.

Også Chelsea-manager Jose Mourinho tror at Liverpool vil komme sterkere utover i sesongen.

- Jeg forventer at Liverpool ender bak Chelsea på tabellen, men mye nærmere enn de er nå, sier han.

Honningsvåg-lag skal møte Liverpool-legender
Jul-Ketil Henriksen i Honningsvåg Turn opplyser at klubbens oldboyslag skal spille mot Liverpool Legends i Liverpool. Kampen har gjengen fra Honningsvåg fått i stand ved hjelp av Tage Herstad. Dette skal være første gang i historien at et lag fra Nord-Norge reiser til Liverpool for å spille kamp mot legendene. Kampen går av stabelen på akademiet i Kirkby kommende søndag, med avspark klokken 14.00.