- Målet kan vente

Imponerende Dirk Kuyt bryr seg ikke så mye om at han ikke scoret i debuten. Manageren ba Daniel Agger om å skyte.

Dirk Kuyt hevet Liverpool-laget på egen hånd da han kom på banen i det 52. minutt av dagens Premier League-kamp mot West Ham.

Nederlenderen klemte av gårde et skudd ved første mulighet, og han hadde også flere andre gode sjanser til å putte ballen i nettmaskene.

Men mål ble det ikke.

- Det hadde vært herlig å score, men det kan vente, sier spissen til Liverpools offisielle hjemmesider.

Den bevegelige angriperen syntes nemlig det var mer enn nok bare å høste seier i debuten foran et feststemt Anfield og et jubilerende The Kop.

- Hva som var viktig i dag, var å vinne kampen og ta tre poeng. Jeg er glad for at vi klarte det, sier Kuyt.

Nå ser han storlig fram til fortsettelsen.

- Vi har en herlig spillertropp, og jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal få en flott sesong, mener Kuyt.

Manager Rafael Benítez mener på sin side at Kuyt er en av spillerne som gjør troppen så herlig.

- Kuyt gjorde det veldig bra, og fansen var fornøyd med ham. Han skapte tre eller fire sjanser og var uheldig som ikke scoret. Han er en svært intelligent spiller, og jeg har stor tro på ham, skryter spanjolen.

Samtidig forteller han at han slettes ikke er overrasket over Daniel Aggers suser av et langskudd rett før pause. Nettkjenningen kan bli en kandidat til årets mål.

- Jeg lover dere, jeg var ikke overrasket over å se ham score dette fantastiske målet. Han har et godt skudd, og jeg har sett ham gjør det der på trening, forteller Rafa.

Deretter tar han litt av æra for at skuddet ble løsnet.

- Jeg snakket med ham denne uka og fortalte ham at han burde skyte hvis han fikk sjansen, for han er kapabel til å score mål, understreker Benítez.
 
Manageren mener for øvrig at Liverpool vant en vanskelig kamp, som ble ekstra vanskelig fordi de røde misbrukte mulighetene til å avgjøre kampen tidlig.