- Nå må vi konsentrere oss om topp fire

Jamie Carragher mener at Liverpool nå må justere målsettingen, og konsentrere seg om å ende blant de fire beste på tabellen. - Det er viktig å klare det, sier han.

Jamie Carragher sier til Liverpool Echo i dag at han ble såret over Liverpools manglende viljestyrke mot Arsenal i går. Midtstopperen mener at hele laget begynte å henge med hodet etter Mathieu Flaminis åpningsmål, og at dette bidro til en svak andreomgang fra Liverpools side. Nå mener Carra at de røde må fokusere på å sikre en plass blant de fire beste i ligaen. Han trøster seg også med at de på papiret hardeste kampene nå er ferdigspilt.

- Dette var et nytt skuffende resultat, men nå må vi se fremover. Du ønsker aldri å se lengre frem enn til neste kamp, men vi må likevel minne oss selv om hva som skjedde i fjor på denne tiden, da vi begynte på en lang kamprekke der vi forble ubeseiret.

- Vi er ferdige med mange av de tøffeste bortekampene, og nå må vi bare sørge for at resultatene på utebane blir bedre. Det er opplagt at vi må begynne å utvise mer viljestyrke på bortebane, spesielt når vi blir liggende under. Vår viljestyrke og evne til å reise oss når vi er nede er den av våre kvaliteter jeg har vært mest stolt over, så det sårer meg at folk mener vi ikke besitter disse evnene lenger, sier Carragher til Echo.

- I kamper som den i går er det alltid viktig å gjøre det første målet, grunnet kvalitetene til motstanderen. Det er det samme når vi scorer først. Det er lenge siden vi tapte en kamp hvor vi gjorde det første målet. Vi må derfor yte mer for å score først på bortebane.

- Det var en psykologisk nesestyver for oss at de gjorde det første målet, og når vi slapp inn ett til tidlig i andre omgang ble oppgaven enda mer håpløs.

Carragher mener at lagets førsteprioritet nå må være å sikre en plass så høyt oppe på tabellen at man er kvalifisert til Champions League også neste sesong.

- Vi kommer aldri til å kaste inn håndkledet i Liverpool, men nå må vi først spille oss inn blant de fire beste lagene. Vi hadde store ambisjoner ved sesongstart, noe som bare er riktig i en stor klubb som dette. Men vi vet også at det er viktig at vi er blant de fire beste, og nå må vi sørge for å spille oss inn blant topp fire så fort som mulig, før vi ser oppover tabellen mot de tre beste igjen.

- Det er fortsatt mye igjen av sesongen, og Arsenal, Manchester United og Chelsea må fortsatt spille mot oss på Anfield etter nyttår. Vi gjorde det bra som vant fem kamper på rad etter at vi tapte mot United, og nå må vi prøve å få til en enda lengre kamprekke hvor vi er ubeseiret.