- Ny stadion viktigst

Alan Hansen mener at Liverpool må få en ny arena dersom man skal kunne ta igjen rikere konkurrenter. Hyypiä linket til Malmø.

Jocky om sovende gigant
Liverpool-legenden Alan Hansen har sin egen spalte i bladet LFC Magazine, og skotten sier i den siste utgaven at de røde må få sin nye stadion i Stanley Park.  Dette som respons på at DIC har fått tillatelse til å gå igjennom Liverpools bøker med tanke på et offisielt bud.

- David Moores har vært en glimrende formann for Liverpool Football Club og gitt sine managere tid og penger, men David har selv sagt at tiden har kommet for nye investeringer i klubben siden vi kanskje enkelt ikke kan konkurrere med Chelsea og Manchester United, skriver ”Jocky” Hansen.

- Anfield kan bare huse 44.000 og litt lenger bort på motorveien har Manchester United 76.000 tilskuere på hver kamp.  Da er det umulig å hamle opp med dem finansielt.

- Hva jeg vil understreke er at noen undervurderer størrelsen på LFC, og hva klubben står for.  Til tross for at vi vant Champions League i 2005 er vi definitivt en sovende gigant.  Supporterbasen til Liverpool er absolutt fenomenal og det største som kan komme ut av en mulig overtakelse er en ny stadion.

- Hvis du ikke har en Abramovitsj, er det umulig å konkurrere med et tilskuersnitt på 44.000 mot 76.000, slik at det er helt avgjørende at man får en ny stadion.  Det er mange som ikke får anledning til å se Liverpool spille annenhver lørdag, slik at vi behøver en ny arena i Stanley og det fort.

- Jeg har alltid sagt at det ønskelige med en ny investor var at han var lokal og rød tvers i gjennom, men det vil ikke skje.  De folkene som nå håper å investere i klubben har de nødvendige midlene, har resultater å vise til i en annen sport og har sagt de riktige tingene. 

- Hvis vi kunne få en stadion med 60.000 vil det sørge for at Rafa vil kunne kjempe med andre managere om spillere verdt £20-30M.

- Chelsea har forandret ansiktet til engelsk fotball og som et resultat av det må vi følge med i tiden.  Den eneste måten å gjøre det på er å få inn nye investeringer og det har formannen erkjent.  Derfor tror jeg at den mulige overtakelsen vil være noe bra for Liverpool Football Club.

Jari og Sami
Ifølge tabloidavisen Expressen skal Malmø jobbe med å få hentet Sami Hyypiä til Allsvenskan.  Sami har kontrakt til 2008, men ifølge avisen håper man å få Hyypiä til det sørlige Sverige allerede i januar.  

Malmø FF ønsker ikke å kommentere saken, men klubben skal håpe at tidligere lagkamerat Jari Litmanen og landslagskollega Jonatan Johansson, skal greie å lure Sami til å være med å spille i lyseblått.

Det er ikke ventet at Liverpool vil være villige til å slippe Sami Hyypiä allerede i januar, hvis da ikke Rafael Benitez skulle ha noen forsterkninger i ermet i forbindelse med det neste transfervinduet.