- På tide å slå Birmingham

Luis Garcia har ikke opplevd seier mot Birmingham. Nå mener han det er på tide. McAuley godt fornøyd etter reservelagets seier.

Luis Garcia mener at det er på tide at Liverpool snur den negative statistikken de har mot Birmingham under Rafael Benitez sin ledelse. Midlands-klubben er som kjent den eneste Rafa ikke har registrert seier mot av Premier League-lagene. I Benitez sin første sesong på de britiske øyer vant Birmingham begge ligakampene, mens selvmål av Stephen Warnock og Xabi Alonso medførte at begge oppgjørene i inneværende sesong endte uavgjort.

- Hver gang vi har spilt mot dem har vi fortjent et bedre resultat enn vi har fått. Til og med da vi spilte 2-2 mot dem på bortebane i serien inneværende sesong skulle vi ha vunnet. Jeg gjorde et mål på St. Andrews, men følte vi hadde fortjent mer enn det ene poenget, utaler den lille spanjolen.

- Å møte Birmingham er ingen enkel oppgave, og slik har det også vært tidligere. Men FA-cupen er nå vårt eneste håp for et trofé, så vi vil være fokuserte og klare for oppgaven. Vi er ikke spesielt bekymret foran denne kampen, da vi vet at vi kan slå dem om vi spiller opp mot vårt beste. På forhånd tenker vi ikke på noen annen mulighet enn avansement, legger han til.

I likhet med sin manager, tror også Garcia at Birminghams kamp mot nedrykk fra Premier League kan tale til Liverpools fordel.

- Birmingham har ikke hatt noen god sesong i ligaen, og jeg regner med at de satser alt på å holde seg i Premier League. Jeg har aldri spilt på et vinnende lag mot Birmingham, men det er nesten utrolig ettersom vi skulle ha slått dem komfortabelt etter spill og sjanser ved et par anledninger.

Bruce: - Nedrykkskampen vil ikke påvirke cupinnsatsen
Birmingham-manager Steve Bruce fnyser imidlertid bare av snakket om at nedrykkskampen som hans mannskap er innblandet i vil påvirke lagets innsats i kveldens kvartfinale.

- Vi vet at hovedmålet vårt er å holde oss i Premier League, men prestisjemessig er FA-cupen en fantastisk turnering. Når du har kommet så langt som dette, kan du lukte finalen. Kvartfinalen er en stor kamp, og vi har gjort det ganske bra mot Liverpool i de to siste sesongene. Klarer vi å komme til semifinalen, kan alt skje, uttaler han.

- I denne klubben har vi i realiteten kun sjanse til å vinne de to cupene. Vi kan spille bra i cupen, trass i vår svake posisjon i ligaen. Liverpool på St. Andrews blir en fantastisk kamp, legger han til.

Fornøyd McAuley
Reservelagstrener Hugh McAuley var en fornøyd mann etter at hans mannskap slo et rutinert Wigan-lag 2-0 på Racecourse Ground i Wrexham i går kveld. Robbie Fowler spilte i 45 minutter, og kom på scoringslista, mens skotske Robbie Foy fastsatte sluttresultatet til 2-0 i andre omgang.

- Vi har ikke spilt kamp på tre uker, og det syntes i en dårlig førsteomgang. Men vi var mye bedre etter pause. Robbie Fowler gjorde et typisk mål for en goalgetter og jobbet hardt, mens Robbie Foy vartet opp med en fantastisk scoring etter godt spill i andre omgang. Wigan stilte med et sterkt lag, og vi gjorde det veldig bra mot dem. Det var en strålende seier, slår McAuley fast til liverpoolfc.tv i dag.

Houllier vil ha Vignal
Gregory Vignal ble hentet til Liverpool av Gerard Houllier. Nå kan den franske backen bli gjenforent med Houllier i Lyon. 24-åringen har mistet sin plass på laget i Portsmouth, og Houllier skal ha han i kikkerten med tanke på en overgang til sommeren.

Rykter om Gallas
Igjen settes Chelseas William Gallas i forbindelse med Liverpool i tabloidavisene i England. Gallas skal ha kommet på kant med Chelsea-ledelsen, men vi tar likevel disse ryktene med en klype salt.