- Seier kan sikre topp fire-plassering

Rafael Benitez håper å få godt grep om mesterligabilletten i dag. Thierry Henry skryter av Liverpool. Damelaget i semi.

Liverpools manager Rafael Benitez har tidligere sagt at poengdeling med Arsenal vil være greit. Men hvis man i tillegg klarer å dra i land en seier, mener han det vil medføre trygghet.

- Vi er i øyeblikket 11 poeng foran dem, så hvis vi vinner, vil vi nesten være sikret en plass blant de fire beste, mener Benitez.

I tillegg til Arsenal, er Bolton den nærmeste utfordreren som er utenfor topp fire per i dag. De ligger ti poeng bak Liverpool med en kamp mindre spilt. Benitez' uttalelse tyder dermed på at han ser Arsenal som den største trusselen av de to.

En årsak til det, kan være at Arsenal er stinne av selvtillit etter seieren over Real Madrid. Samtidig påpeker Liverpools manager at det også kan være en ulempe foran dagens kamp.

- Dette blir helt sikkert en vanskelig kamp. Hvis ett mål er nok til å vinne, vil jeg være mer enn fornøyd med det. Vi må kontrollere kampen, for Arsenal er så absolutt i stand til å score på hjemmebane, understreker spanjolen.

Kampen starter klokka 17.00 og sendes direkte på Canal+ Sport. Liverpool.no følger naturligvis også begivenhetene direkte, og i tillegg tilbyr vi en sms-tjeneste.

- Vi kan gjøre som Liverpool
En av de som sannsynligvis står på motsatt banehalvdel seinere i dag, er Thierry Henry. I forkant av kampen har franskmannen tatt seg tid til å skryte av motstanderen.

- Under Liverpools finale i fjor, gikk noen venner av meg ut for å spise i pausen. Da de kom tilbake, sto Steven Gerrard og løftet trofeet. Når du har vilje og samhold, er alt mulig. Det viste Liverpool i fjor, og det var et godt eksempel. Men vi er ikke der ennå, understreker han.

Helst hadde han håpet at alle de engelske lagene hadde gått videre, men når det først bare er Arsenal som er igjen, tror han de kan gjøre det samme som Liverpool. 

Damene i semifinale
Samtidig som herrelaget møter Arsenal i dag, har Liverpool Ladies sjansen til å sikre seg sin første FA-cupfinale på ti år.

Etter at Newcastle ble slått på straffespark i kvarten, venter nå Leeds i semifinalen klokka 16 i dag.

Finalen spilles på New Den den 1. mai. Motstander blir enten Arsenal eller Charlton.