- Selvtilliten er tilbake

Steve Finnan og resten av Liverpool-forsvaret har fått selvtilliten tilbake før den viktige kampen mot Chelsea. Det sørget solid forsvarsspill mot PSV Eindhoven for.

Steve Finnan mener at Liverpool fikk selvtilliten tilbake etter det hederlige resultatet i Nederland i går kveld. Etter tabbene på Goodison Park var det viktig for forsvarsrekka å holde nullen, og det greide man i Eindhoven. Nå ser iren frem til søndagens kamp på Stamford Bridge med nyvunnen optimisme.

- Det var godt å få derbytapet ut av systemet, og jeg tror vi har fått selvtilliten tilbake. Det er viktig foran det store kampen vi har mot Chelsea i helgen, uttaler høyrebacken til liverpoolfc.tv.

- Vi har lagt noen vanskelige dager bak oss nå. Vi har måttet tåle mye kritikk etter tapet for Everton. En del av kritikken føltes også urettferdig. Vi blir ikke noe dårlig lag over natten, og det syntes jeg vi beviste mot et meget sterkt PSV-lag.

- Uavgjort var trolig et rettferdig resultat, men jeg syntes vi spilte ganske bra og kunne ha vunnet med litt mer hell foran mål. PSV satte oss mer under press etter pause, og hadde ballen mye. Men jeg tror ikke de hadde hatt mye å klage over om Steven Gerrards skudd hadde gått inn heller.

- Forhåpentligvis kommer vi i gang i ligaen også nå. Selv om vi ikke har vunnet på Stamford Bridge på noen år, så frykter vi ikke møtet med Chelsea. Det vil nok bli mye styr i mediene i forkant av denne kampen, på grunn av alle de viktige kampene vi har spilt mot dem de siste sesongene. Men denne kampen er absolutt ikke noe være eller ikke være når det gjelder ligaen denne sesongen. Den kommer alt for tidlig til det, avslutter iren.