- Spiller neppe mer denne sesongen

Det sier Rafael Benitez om Momo Sissoko. Ny avtale for stortalent. Ung reservekeeper lånes ut.

- Jeg forventer ikke at Momo Sissoko kan spille mer denne sesongen, men kanskje kan han jobbe sammen med oss etter noen måneder, sier Rafael Benitez, ifølge Sky Sports.

Men selv om manageren synes det er synd, og selv om han skryter av Sissoko, ser han tydeligvis ikke på tapet som noen stor sportslig krise. Det skyldes kvaliteten og anvendeligheten til de andre midtbanespillerne han har til rådighet.

Likevel må han gjøre justeringer, hvorav den viktigste nok blir at Steven Gerrard får spille oftere på sentral midtbane.

- Gerrard kan endre kamper, og det gjør han best fra den sentrale posisjonen, mener Benitez, som har brukt kapteinen mye på høyrekanten denne sesongen.

Men nå kan det altså bli mindre av det:

- I fraværet til Sissoko, vil Gerrard være med i vurderingen for de sentrale rollene. Nå er det kanskje på tide å bruke noen andre på høyresiden, sier Rafa, og nevner Luis Garcia som en mulighet.

- Hvis vi bruker Steven Gerrard sentralt, kan Garcia spille til høyre, sier spanjolen.

Willis til Stockport
Liverpools unge keeper Paul Willis er lånt ut til Stockport County for en måned. Den nord-irske 19-åringen har spilt med reservene siden sommeren, men har foreløpig til god å debutere for førstelaget.

Keeperen skal være klar for spill til Stockports kamp i morgen. Samtidig er det klart at han er uttatt til det nord-irske U21-landslagets kamp mot Wales på tirsdag.

Ny kontrakt for Lee Peltier
Stortalentet Lee Peltier, som blant annet var blant de beste da reservelaget slo Leeds onsdag, er blitt belønnet med ny Liverpool-kontrakt. Den nye avtalen gjelder til 2008.

Den 19 år gamle midtbanemannen er en god pasningsspiller, og han kan dessuten spille i forsvaret.