- Utenkelig med nederlag

Steven Gerrard avviser tanken på at man skal tape mot Maccabi Haifa, og ved hjelp av The Kop er man innstilt på å starte sesongen for alvor i kveld.

Kaptein Steven Gerrard legger ikke det minste skjul på hvor mye det betyr å gå videre fra 3.kvalifiseringsrunde i Champions League.  Scouseren avviser at man skal legge vekt på svake resultater under pre-season, og at man nå har en sterkere tropp med flere hurtige spillere.  Gerrard tror møtet med Maccabi blir annerledes enn tidligere hjemmemøter i kvalifisering til Mesterligaen, da man nå spiller først på Anfield, og ser på et nederlag som utenkelig.

- Dette er kampen du kan kalle for det største bananskallet innen fotballen, sier 26-åringen foran TV-kampen i kveld.

- Vi arbeidet hele siste sesong for å sørge for at vi i det minste kom i den situasjonen vi befinner oss i, men vi vet at nå er dette kampen som virkelig teller.

- Vi må sørge for at vi presterer på topp, siden det å ikke gå videre er utenkelig.

- Vi har tapt tilsvarende kamp de to siste årene, selv om omstendighetene var veldig ulike, og vi må nå sørge for å prestere.  Jeg tror de har en liten fordel av å spille borte først, men vår hensikt er å prøve å avgjøre det hele i kveld.  De to siste årene har vi greid å gjøre det ved å spille ute først, slik at jeg ikke kan se noen grunn til at dersom vi spiller bra og har publikum bak oss så kan vi gjøre det igjen.

- De to foregående kvalifiseringskampene på Anfield føltes ikke som en virkelig kveld i Europa, da alle forventet at jobben allerede var gjort.  Jeg tror det til og med hadde en innvirkning på fansen.  Dette vil bli annerledes og fansen vil kunne gjøre sitt bidrag like mye som spillerne.

- Det ville være å lyve å si at jeg vet mye om dem, men Rafa har forberedt oss på hva vi kan forvente oss.  Når vi spiller på Anfield tenker jeg uansett på oss og ikke på motstanderen.

- De siste par treningskampene var ikke gode for oss, verken når det gjaldt spill eller resultat, men det betyr ingenting nå.  Dette er hva det dreier seg om og vi ønsker nå å vise hva vi har kapasitet til.

- Troppen er mye sterkere og vi er veldig fornøyd med de nye spillerne.  Det store forskjellen er at vi har mer fart nå.  Vi har hurtighet i alle de offensive posisjonene, noe vi manglet litt i fjor.

- Spillere som Jermaine og Craig har kommet hit ikke bare for å spille i Champions League, men for å vinne turneringen.  Hvis du ønsker å spille mot lag som AC Milan og Barcelona må vi komme igjennom denne kvalifiseringen og vi er alle klar over hva som står på spill.  Vi kommer ikke til å undervurdere vår motstander.