- Vi burde ha vunnet

Rafael Benitez mente at Liverpool burde ha vunnet på Ewood Park, tatt i betraktning alle sjansene de røde sløste bort. Han mener Brad Friedel var hovedårsaken til det.

Liverpool tapte sin første ligakamp på åtte kamper i ettermiddag, men Blackburn kan i all hovedsak takke sin gode målvakt Brad Friedel for at alle poengene ble igjen i Lancashire-byen. Den tidligere Liverpool-keeperen var i det umulige hjørnet, og reddet flere brukbare avslutninger.

Dermed ble det en frustrerende Boxing Day for alle helrøde, ettersom de andre tetlagene med unntak av Chelsea vant sine kamper. Ettermiddagens resultater betyr at både Bolton og Portsmouth passerte Liverpool på tabellen, og Arsenal kommer høyst sannsynlig til å gjøre det samme senere i kveld. De spiller akkurat nå borte mot Watford. Med tre poeng til Gunners her, vil Liverpool være nede på 6.plass på tabellen.

Da Liverpool-manager Rafael Benitez ble bedt om å reflektere over matchen av pressen, slo han da også fast at de røde ville ha vunnet om de hadde tatt vare på alle sjansene de skapte.

- Det er ikke første gangen denne sesongen at vi skaper mange opplagte målsjanser uten å score. Målvakten til Blackburn var fantastisk, men jeg er helt klart skuffet over at vi ikke fikk med oss poeng fra en kamp hvor vi skaper så mye, sa han etter kampslutt.

- Crouch hadde tre klare målsjanser før pause, og jeg mener det rett og slett var en kombinasjon av uflaks og godt keeperarbeid som gjorde at vi ikke scoret. Vi gjorde en feil i forkant av Blackburns mål, og nå må vi bare fokusere på neste kamp mot Tottenham og ta bedre vare på sjansene våre i den kampen, avsluttet han.