- Vi er ikke interessert i Defoe

Chief Executive Rick Parry bekrefter at Liverpool ikke ønsker å kjøpe Jermain Defoe, og at man nå ønsker å skvære opp med Tottenham.

Rick Parry, daglig leder i LFC, sier i dag at man har til hensikt å rydde opp i de siste dagers skittkasting mellom Rafael Benitez og formann og manager hos Tottenham.  Parry bekrefter også at Jermain Defoe ikke er et aktuelt kjøpsobjekt for de røde, noe som er et rykte som har levd i pressen.

- Vi snakker med Tottenham, og dette er en episode som vi ønsker å legge bak oss.  Det er jeg også sikker på at vi vil gjøre.  Det gjør et poeng ut av at de ikke er interessert i vår spiller og vi er ikke interessert i deres spiller, slik at jeg tror vi vil greie å løse dette.

Tottenham har tidligere sagt at de har rapportert uttalelser fra Rafael Benitez til Premier League, men talsmann Dan Johnson hos PL sier at det ikke foreligger en skriftlig klage:  - Vi har blitt informert om situasjonen og vi vurderer den.  Vi kan ikke foreta en offisiell undersøkelse før vi mottar en klage.