- Vi er like gode som Chelsea

Craig Bellamy er optimistisk foran sesongstart, og mener en kamp om gullet er det minste en kan forlange i Liverpool. Bookmakerne er imidlertid ikke enige med angriperen.

Liverpools mest profilerte kjøp så langt i sommer er utvilsomt Craig Bellamy.  Waliseren har kommet til klubben som er i hans hjerte.  Nå er han klar til å ta opp kampen med Chelsea om ligagullet.

- Vi spiller mot Chelsea i Community Shield før sesongen starter, og selv om det ikke er årets viktigste kamp kan det være en mulighet til oss for å komme godt i gang og sende ut en beskjed til noen og enhver, mener Bellamy.

- De er et godt lag, men jeg tror jeg spiller på et lag med spillere som er like gode som de Chelsea har.

- Jeg har vokst opp med denne klubben da de vant ligaen år etter år, og hvor de ikke bare vant ett men flere trofeer.  Det er slik jeg ser denne klubben.

- Chelsea har lagt lista for alle de andre, men jeg mener at vi kan gi dem en kamp denne sesongen.  Du forventer at Liverpool skal kjempe om ligagullet og det er målet vårt.  Intet annet vil være akseptabelt for Liverpool.


Bookmakerne er imidlertid ikke enig med Craig.  Hvis du spiller hos Playit vil du få igjen 1,46 av innsatsen hvis du satser på Chelsea som ligavinner, mens Betsaft operer med 1,45 i odds.  

Manchester United, Arsenal og Liverpool er utfordrere som er et hav foran resten.  Man Utd gir tilbake 6,50 eller 7,50, med Playit nevnt først.  Arsenal står i 7,50 og 7,00, mens du vil få igjen 8 eller 9 ganger innsatsen hvis du får fullklaff med Liverpool.

Til tross for at Tottenham igjen har bladd opp sjekkheftet i sommer tror man ikke at 5.plassen fra forrige sesong forbedres.  Skulle Spurs bli ligamester vil det nemlig gi tilbake hele 81 eller 90 ganger av de spilte pengene.  Newcastle er neste på listen med 150 i odds.