- Vi hadde fortjent poeng

Rafael Benitez følte at Liverpool hadde fortjent minst poengdeling på Stamford Bridge i dag. Manageren mente også at Gerrard hadde blitt snytt for straffespark.

Med fire poeng på fire kamper kan man ikke si at Liverpool akkurat har fått noen pangstart på 2006/07-sesongen. Da Rafael Benitez reflekterte over dagens 1-0 tap på Stamford Bridge, slo han dog fast at de røde hadde fortjent en bedre skjebne i dag.

Didier Drogbas fantastiske enkeltmannsprestasjon skilte lagene i målprotokollen, selv om de røde hadde dominert både spill og sjanser både før og etter at Michael Ballack ble utvist tidlig i andre omgang.

- Jeg syntes vi fortjente å få noe ut av denne kampen. I første omgang skapte vi klare målsjanser ved Kuyt og Gerrard, men en spiller vant kampen for Chelsea med en fantastisk scoring, uttalte Benitez etter kampslutt.

- Vi startet andre omgang med å skape sjanser, og komme i gode posisjoner. Dytten til Lampard på Gerrard var et klart straffespark, men det får vi ikke forandret på nå, la han til.

Rafa klarte imidlertid likevel å finne positive aspekter ved kampen.

- Vi har blitt bedre, og dersom vi fortsetter å spille på denne måten vil vi snart få uttelling på sjansene. Selvsagt må vi ta flere poeng, men dette er bare starten av sesongen, og det er lenge igjen. Men vi må komme i gang snart, erkjenner han.