- Vi har bedre spilleforståelse

Rafael Benitez mener at hans spillere nå forstår bedre hva han mener. Rafa på ønskelisten til Real Madrid. Pepe Reina blant trekløver av keepere som er blinket ut til VM.

Kewell og Crouch
Liverpools manager var ikke minst fornøyd med måten hans spillere håndterte å spille med en mann mindre mot Everton på lørdag, og Rafa sier nå at hans spillere stadig forstår mer.

- Vi må fortsatt bli bedre på noen områder, men du ser spillere som har mer spilleforståelse nå.  De lærer stadig og de forstår ting bedre, understreker Benitez.

- Hvor nærme vi er der jeg ønsker vi skal være?  Jeg er ikke sikker, men vi nærmer oss.  Det viktigste vi lærte fra lørdag var at laget visste hvordan du opptrer hvis du har ti spillere.

Rafa la også til at Harry Kewell og Peter Crouch har bidratt til at Liverpool er blitt bedre.

- Harry er en spiller som kan komme seg forbi folk, og vi hadde ingen slik før.  Crouch gir oss muligheter og gir det alltid noe annet.  Han er god i lufta og kan holde på ballen.




Benitez en av syv
Den nye presidenten i Real Madrid, Fernando Martin, kaller trolig til nytt valg etter at han automatisk rykket opp da Florentino Perez nylig trakk seg.  Det viktigste for Martin vil være å få inn en ny manager som kan gi velgerne tro på bedre tider for de helhvite.  Til en spansk fjernsynstasjon har han derfor satt opp sin ønskeliste på syv kandidater.

- Vi vel velge fra syv trenere.  Vi er klar på hvilken type vi ønsker, selv om jeg ikke vil foreta noen rangering, sier Martin.

Dette er de syv kandidatene som Real har blinket ut:  Jose Mourinho, Rafael Benitez, Arsene Wenger, Carlo Ancelotti, Fabio Capello, Marcello Lippi og Sven-Göran Eriksson.

Rafael Benitez gikk som kjent nylig ut og sa at han ønsket å fortsette som manager i Liverpool FC.


Reina med for Spania
Det kan neppe ha kommet som en bombe, men den spanske landslagsjefen Luis Aragones mer enn antyder hvilke tre keepere som man vil ha med i troppen til VM-sluttspillet i Tyskland.  Iker Casillas fra Real Madrid er i dag førstekeeper, mens Pepe Reina er andrevalget.  Rutinerte Santiago Canizares hos Valencia har hele tiden også vært i landslagsdiskusjonen.

- Jeg ønsker ikke å sette for mye lys på mine planer for VM, men keepersituasjonen synes veldig klar.  Canizares er i ypperlig form for øyeblikket, men Casillas og Reina gjør det også veldig bra.  I prinsippet er det disse som vil reise til VM.