- Vi må beholde fatningen

Rafa Benitez maner til at hans mannskap må bli mer tålmodige i kamper hvor man kommer under, og understreker viktigheten av kommende møter mot Tottenham og Bolton.

Til tross for at Rafa Benitez er rimelig fornøyd med Liverpools form de siste ukene, sier manageren til Liverpool Echo at hans mannskap har noe å lære i kamper hvor man kommer under.  Rafa er opptatt av at man nå rister av seg nederlaget mot Blackburn og oppnår gode resultater mot Tottenham og Bolton, som ligger henholdsvis like bak og like foran på tabellen.

- Når vi slipper inn mål, hender det at vi spiller et for hurtig spill, forklarer Benitez.

- Det kan være at vi behøver en annen form for fotball når det andre laget har scoret.  Det er klart at det blir en annerledes kamp, siden motstanderen kan ligge mye dypere og satse på kontringer, men det er også klart at vi må bli mer tålmodige og spille mer kontrollert.  Mot Blackburn, spilte vi i 2.omgang for mange lange baller når Crouch ikke var på banen.

- Vi ser ikke på ligatabellen.  Det er bortkastet tid, mener Rafa.  – Vi vet likevel at vi nå skal spille mot Tottenham og Bolton som ligger i nærheten av oss.  Vi vet hvor viktig det vil være å slå disse lagene og være i en god posisjon.

- Til tross for resultatet mot Blackburn har vi spilt bra.  Det hender at det kommer slike kamper, men vi må bare fortsette og holde selvtilliten ved like.  Alle bortekampene i Premier League er vanskelige, ikke minst kamper som den vi får mot Tottenham på lørdag.