- Vi misbrukte sjansene

En tydelig skuffet Rafa Benitez sa etter kampen at manglende effektivitet kostet dyrt. Han pekte også på at Liverpool ikke kontrollerte midtbanen slik de ønsket.

Liverpool sløste med sjansene og klarte aldri å score de nødvendige målene mot Benfica. Han innrømmet at alle var svært skuffet over måten de tapte på og de spolerte sjansene.

- I de første 20 minuttene førte vi kampen med høyt tempo, og manglet bare scoringen. Da målet uteble kom Benfica mer og mer inn i kampen. De forsvarte seg godt og spilte bra kontringsfotball.

- I tillegg til å ikke score mål, gjorde vi kostbare feil i forsvaret. Målet de scoret i første omgang forandret på alt. Vi kontrollerte ikke midtbanen slik vi skulle. Benfica jobbet hardt gjennom 90 minutter. Det siste målet betydde ingenting.

Før Benitez lukket døra bak seg inn til garderoben benyttet han anledningen til å skryte av supporterne. – Vi har verdens beste tilskuere. Igjen var de fantastiske. Vi forsøkte helt til siste slutt å komme tilbake, men lyktes dessverre ikke i kveld.

Manageren fokuserer nå mot Arsenal til helgen og fortsatt avansement i FA-Cupen.