- Vi skapte nok til å vinne

Rafael Benitez mente at Liverpool skapte nok sjanser til å vinne dagens kamp mot Blackburn, og var frustrert over at det bare ble poengdeling.

En frustrert Rafael Benitez mente at hans lag skapte såpass mange sjanser at de burde ha slått Blackburn på Anfield i ettermiddag. Spesielt etter pause var de røde det toneangivende laget.

Manageren følte at hans mannskap presterte under pari før pause, men var fornøyd med innsatsen i andre omgang. Det var da også i andreomgangen at Craig Bellamy gjorde sitt første Premier League-mål for Liverpool, og sørget for poengdeling.

- Vi er skuffet fordi vi ikke vant kampen. Jeg følte vi var nær ved å klare det etter pause, og skapte nok sjanser til å ta alle tre poengene, uttaler Rafa til liverpoolfc.tv.

- Vi slapp inn et billig mål i første omgang, og gjorde en feil ved at våre to midtstoppere var ute av posisjon. Men jeg er fornøyd med måten vi slo tilbake på de siste 45 minuttene. Vi visste det ville bli en tøff kamp, ettersom Blackburn er et vanskelig lag å spille mot. Som sagt var reaksjonen til spillerne etter pause svært bra.

- Craig Bellamy gjorde sitt første ligamål for oss, og at han nå fikk hull på byllen vil gjøre godt for selvtilliten hans, avsluttet Benitez.