- Vi står foran avgjørende kamper

Rafael Benitez tror den kommende måneden blir avgjørende for utfallet i ligaen. CL-trofeet trekker folk til Anfield. Gerrard gir ikke opp tittel-håpet.

Rafael Benitez uttaler til Liverpools offisielle hjemmeside i dag at den neste måneden blir helt avgjørende for Liverpools skjebne i ligaen. Før Champions League-spillet begynner igjen i februar skal de røde ha kamper mot alle de fire hardeste konkurrentene i så måte, Tottenham, Manchester United, Chelsea og Arsenal.

Benitez vet at en serie med gode resultater mot de argeste rivalene vil ha stor betydning for hvordan denne ligasesongen ender.

- De kampene vi nå står foran vil bli veldig viktige for oss. Vi er med i tetbildet for øyeblikket, og der ønsker vi å forbli. Vi må gå til disse kampene med tro på oss selv, fordi vi vet vi kan slå hvem det skal være. Når vi studerer ligatabellen etter hver kamp regner jeg med at vår posisjon vil variere fra uke til uke, men målet er selvsagt å plukke så mange poeng som mulig, uttaler Rafa.

- Akkurat nå konsentrerer vi oss om Tottenham-kampen, og etter den vil vi begynne å tenke på Manchester United. Vi kommer til å ta en kamp om gangen, og prøve å hente tre poeng.

Benitez tipper at Tottenham vil være som et såret dyr etter det forsmedelige nederlaget for Leicester i FA-cupen sist søndag.

- Tottenham er et godt lag, som fortjener å være blant de fire beste i ligaen. De er seriøse utfordrere til en Champions League-plass. De spiller god fotball, og har gode spillere. Det blir ikke enklere nå som ligaen blir enda mer viktig for dem, da de røk ut av cupen.

CL-trofeet en gullgruve for Heathcotes
Liverpools triumf i Champions League har ført til en sterk økning i VIP-arrangementer på Anfield. Firmaet Heathcotes, som er ansvarlige for de ulike VIP-pakkene, kan melde om at inntektene på andre dager enn kampdager nå har økt med 50% som en direkte følge av dette.

Firmaet er ansvarlig for det som er av konferanser, banketter, produktlanseringer, treningsdager, utstillinger, brylluper og sosiale sammenkomster på Anfield. Kundene kan nå kjøpe rettighetene til å ha CL-trofeet utstilt under sine arrangementer, noe som har vist seg å være svært populært.

- Dette året har vært en suksess, men det ligger mye hardt arbeid bak. Flere fornøyde kunder har kommet tilbake til oss og bestilt repetisjons-pakker på grunn av triumfen i Champions League, uttaler salgsmanager Tom Cassidy.

Gerrard gir ikke opp tittelen
Liverpool-kaptein Steven Gerrard har ikke gitt opp håpet om å vinne ligatittelen denne sesongen.

- Vi har oppnådd gode resultater mot de andre topplagene, og vi har vunnet mot de mindre klubbene. Vi har blitt utfordrere til tittelen, slår han fast til fotballmagasinet Shoot i forkant av Tottenham-kampen.

- Det er fortsatt et gap som må reduseres, men det er mye igjen av sesongen og dersom vi fortsetter å få gode resultater vil bare vår selvtillit øke. Vi har vist at det er lite som skiller oss fra Chelsea. Med litt mer stabilitet i alle kamper, tror jeg vi er i en god posisjon til å utfordre dem, sier kapteinen.