- Vi vant ikke med stil, men vi vant

Peter Crouch og Sami Hyypiä brydde seg fint lite om stilkarakterene etter gårsdagens avansement til gruppespillet i Champions League. Flere kanaler viser trekningen direkte.

Peter Crouch innrømmer at Liverpool måtte gi alt i går kveld, for å slå ut israelske Maccabi Haifa over to kamper og kvalifisere seg til gruppespillet i Champions League. Den lange spissen gjorde Liverpools viktige ledermål i 1-1 kampen tidlig i andre omgang. En scoring som altså var nok til å sikre avansement.

- Det var en vanskelig kamp. Maccabi er ikke noe enkelt lag å spille mot, og beviste det i denne kampen. Vi vant ikke med stil, men vi er videre, slo målscoreren fast til ITV1 etter kampslutt.

Når gruppespillet starter i neste måned vil Crouch måtte kjempe om plassen på laget med enda en spiss – nederlenderen Dirk Kuyt. I går fungerte imidlertid samspillet med de nye vingene Gonzalez og Pennant bra for tometersmannen.

- Det er fint for en kar som meg å ha to vinger som sørger for å servere ballen inn i feltet. I en stor klubb vil det alltid være konkurranse om plassene på laget, og forhåpentligvis kan utfordringen jeg står overfor gjøre meg til en enda bedre spiller, uttalte han.

- Synd med skadene
I Steven Gerrard og Jamie Carraghers fravær var det finske Sami Hyypiä som startet kampen som kaptein i går kveld. Etterpå var han mest bekymret for skadene på Momo Sissoko og Stephen Warnock, og det faktum at Liverpool har fått fire spillere skadet på to kamper.

- Det var en vanskelig kamp, men jeg syntes guttene gjorde en god innsats og jobbet hardt. Du vet aldri når du får skader, men forhåpentligvis er ikke dette alvorlig, slik at både Momo og Stephen kan være tilbake på banen snart, sa Hyypiä til Sky Sports.

- Jeg syntes vi utviste god kampånd, og alle jobbet for hverandre. En god oppskrift for suksess, la han til.

Israelerne mente de ville ha vunnet i Israel
Maccabi Haifas manager Roni Levy var stolt over at hans lag utfordret Liverpool til siste slutt, men gjorde også etter kampen et poeng ut av at hans mannskap ikke fikk spille returoppgjøret i hjemlandet.

- Jeg er stolt over måten vi spilte på mot en virkelig stor klubb. Det ville alltid bli vanskelig når vi måtte spille i Kiev og ikke i Israel. På dette nivået er hjemmebanefordel helt avgjørende. Liverpool fikk et sent vinnermål på Anfield på grunn av støtten fra hjemmepublikum, og vi ville ha gjort det mye bedre på hjemlig grunn, slo han fast.

- Vi spilte tross alt mot en av Europas største klubber, og holdt dem til uavgjort. I Israel kunne det kanskje ha blitt annerledes, la han til.

Trekningen på flere kanaler
I tillegg til SportN vises Champions League-trekningen også direkte på Viasat Sport 1 Sverige, Viasat Sport 1 Danmark, Viasat Sport 2 og Eurosport 2.

Under trekningen som finner sted i morgen klokken 18.00 får Liverpool selskap i hatten av blant annet AC Milan, Hamburger SV, Benfica og Valencia, som alle gikk videre etter kvalifiseringskampene i går kveld. Fernando Morientes gjorde for øvrig Valencias første mål i 3-0 seieren over Salzburg, og bidro til at spanjolene snudde 0-1 i den første kampen til seier 3-1 sammenlagt.