- Vi vil feire med våre egne

Fernando Morientes beroliger i dag bekymrede engelske fotballautoriteter foran morgendagens cupkamp mot Manchester United. - Vi kommer ikke til å gjøre som Gary Neville, forsikrer han.

Lederen i spillernes egen fagforening, Gordon Taylor, har i forkant av morgendagens cupkamp oppfordret Liverpool og Manchester Uniteds spillere til å holde seg innenfor regelverket når lagene braker sammen på Anfield. Det er høyst uvanlig at PFA-lederen går ut på denne måten, men nå frykter han at den intense rivaliseringen mellom klubbene skal ta overhånd.

Taylor har utvilsomt Gary Nevilles provokative målfeiring på Old Trafford i tankene, og United-kapteinen vil garantert bli gjenstand for mishagsytringer fra tribunene i morgen.

- Neville vil vite hvilken situasjon han står overfor. Han er en stor spiller og en fin ambassadør for klubben sin. Han har et lidenskapelig forhold til klubben, akkurat som Steven Gerrard har hos Liverpool. Han vet hvordan han skal takle dette, men av og til er det vanskelig å vite hvordan man skal reagere i kampens hete. Målfeiringer skal ikke skje foran motstanderens supportere. Heller ikke foran motstanderens spillere. Vi ønsker en sunn rivaliserig, uten uroligheter på tribunene, uttaler Taylor i forkant av storkampen i 5.runde.

- Vi vil ikke gjøre som Neville
Fernando Morientes kommer i alle fall Taylor i møte, når han insisterer på at Liverpool-spillerne aldri ville finne på å feire scoringer på den måten Gary Neville gjorde på Old Trafford i lagenes siste måte.

- Jeg er sikker på at ingen på Liverpool-laget vil feire på den måten Neville gjorde. Dersom jeg scorer i morgen, eller dersom en annen Liverpool-spiller scorer, vil vi ikke løpe til United-fansen. Vi kommer garantert til å feire med våre egne supportere. Alle spillere burde ha frihet til å feire på den måten de ønsker, men Nevilles målfeiring var kontroversiell, og kom trolig som en følge av at nervene hadde vært i høyspenn i en spennende kamp, siteres Morientes hos en samlet britisk presse i dag.