- Vi vil gjøre folk glade

Det er klart for et nytt Merseyside derby, og Rafa Benitez ønsker å vinne for fansen. 08 for Steven Gerrard. Trekløver trolig klare for Everton.

Avspark kl 13.45
Det er ”Holmenkollen søndag” i Liverpool dag.  Byens to store klubber møtes på Anfield, hvor både prestisje og ligapoeng står på spill.  Rafael Benitez tar en ”Bill Shankly” før kampen, og ønsker å gjøre folk glade.  Det dreier seg da om de med røde sympatier.

- Jeg trives med derbyet og det er en fantastisk og utrolig hendelse, og vi ønsker å vinne for våre supportere, sier Rafa.

- Vi vet at vi kan vinne og det vil gjøre folk glade.  Vi spiller med selvtillit og vi scorer mål.  Everton spiller også bra og det vil bli en vanskelig kamp siden de har en god manager i David Moyes.

- Vi må arbeide virkelig hardt og holde presset på Manchester United, og vi må vinne våre hjemmekamper.




Med 08 på ryggen
Steven Gerrard og James Beattie vil begge ha 08 på ryggen i dagens kamp.  Dette som et tegn på at Liverpool er Europas kulturhovedstad i 2008 og at hele byen er samlet om dette.


Big Dunc tilbake
Duncan Ferguson har sonet ferdig sin suspensjon på syv kamper, etter å ha slått til Paul Scharner.  Everton vil ikke bekrefte om det store skotten er med i troppen, men Big Dunc er kjent for å være ekstra motivert til møtene mot de røde og ventes å være på benken fra start.

Mikel Arteta og Gary Naysmith betegnes som ”tvilsomme” etter å ha pådratt seg smeller i siste kamp mot Aston Villa.  Signalene fra Goodison Park er likevel at begge forventes å bli friskmeldte i tide.

Hos Liverpool ventes ikke Djimi Traore å være aktuell etter skaden han pådro seg mot Birmingham, mens Bolo Zenden fortsatt er ute etter sin kneoperasjon.