- Xabi ikke til salgs

Rafa Benitez er klokkeklar når det gjelder spekulasjonene i spansk presse vedrørende fremtiden til Xabi Alonso.

Xabi Alonso var Rafas første store signeringer etter han ble utnevnt til manager i Liverpool F.C i 2004. Det indikerer også hva spanjolen mener om sin høyt aktede midtbanegeneral.

Over lengre tid har det versert rykter om interesse fra de største klubbene i Spania. Egentlig ikke så ulogisk med tanke på talentet og kapasiteten til Alonso. Spilleren er imidlertid fortsatt ikke til salgs og etter kampen i går understreket Rafa det nok en gang.

- Jeg har lest spekulasjonene i spansk media, men jeg kan kategorisk avbekrefte at ingenting vil skje med Xabi. Vi ønsker ikke å selge ham.

De ferskeste spekulasjonene hevder Real Madrid står klar med £20M. Klubbens nye president, Ramon Calderon, skal være ivrig etter å gi Fabio Capello nye tilskudd til spillerstallen.

I de engelske søndagsavisene blir fortsatt Birminghams 23-årige vingspiller, Pennant, satt i forbindelse med Liverpool. Spanske AS tror på positiv løsningen på overgangen til Alves i løpet av uken.

Spillere som kan bruke til 3. runde kvalik til Champions League må være registert 3. august innen klokken 24.00. For gruppespillet i CL er datoen 1. september.