50 for Stevie G

Steven Gerrard jubilerer da ti røde er involvert med en ny runde med landskamper i kveld. Craig Bellamy med nye 90 minutter. Tre spilte for England U19.

Mange bortekamper
Syv av ti Liverpool-spillere er ute på reise i kveld, mens Rafael Benitez sitter nervøs og venter på at alle skal komme helskinnet tilbake til lokalderbyet mot Everton på tidlig lørdag ettermiddag.  Da har vi riktignok også talt utlånte Scott Carson.

England har reist til Makedonia og Steven Gerrard vil spille sin landskamp nr.50.  Steven er ventet å starte ute på høyrekanten, med formsterke Peter Crouch som en av spissene.  Danmark og Spania er også på reisefot.  Sjekk vår TV-liste for muligheter til å se de røde i aksjon.

Bellamy & Co tapte mot Brasil
Craig Bellamy spilte nye 90 minutter da Wales tapte 2-0 mot Brasil i en vennskapskamp på White Hart Lane i går.  Den hurtige waliseren vil være tilbake på Melwood i dag, og altså få en ekstra dag til å restituere seg foran kampen mot Everton.

Utlånte Florent Sinama-Pongollé scoret det siste målet da Frankrike U21 beseiret Slovenia 2-0 i en EM-kamp i går, mens reservelagspilleren Besian Idrizaj var på banen under hele kampen da Østerrike U21 tapte 1-0 i Italia.

England U19 spilte 0-0 mot Nederland.  Engelskmennene benyttet sju innbyttere og Liverpools tre spillere i troppen var alle involvert.  Adam Hammill(bildet) var lengst på banen med 77 minutter fra start, Paul Anderson spilte 1.omgang, mens Craig Lindfield ble byttet inn etter 69 minutter.