730 minutter uten baklengs

Pepe Reina har etter en litt rufsete start på sesongen imponert de siste ukene og nærmer seg 800 minutter uten å slippe inn mål.

Pepe Reina - sikker mellom stengene de siste ukeneMed bortekamper mot Blackburn og Tottenham på programmet de neste dagene spørs det om forsvaret klarer å holde buret rent i flere kamper? Etter lørdagens 2-0 kamp mot Watford står Pepe Reina nå med 730 minutter uten å plukke ut ballen av eget nett på de åtte siste kampene. Det er selvsagt hele forsvarets fortjeneste, men keeperen kommer naturligvis mest i fokus.

Spanjolen stod ikke i mål i bortekampen mot Galatasaray i Istanbul – den æren ble overlatt Jerzy Dudek, og har dermed 11 kamper uten baklengs på de 12 siste han har voktet buret. Dudek stod også mot Birmingham i ligacupen (1-0).

Det siste målet Pepé har sluppet inn var det siste mot Arsenal i London da de røde røk hele 3-0. Målet kom 10 minutt før slutt på Emirates. Det har gått over syv kamper i Premier League eller 640 minutter siden vi har fått mål i mot oss.

I morgen står Blackburn klar til å utfordre forsvarsrekken vår. Lørdag 30.12 er det vanskelig bortekamp i London mot hjemmesterke Tottenham. To dager senere avsluttes det hektiske jul og nyttårsprogrammet med hjemmekamp mot Bolton. Alle kampene sendes direkte på TV. Sjekk TV-oversikten.

Dersom du ikke klarer å lure deg unna svigermors juleselskap kan du motta lagoppstilling og målservice rett til din mobil ved å sende meldingen: LFC LIVE START til 2180.