Ablett roser Guthrie

Liverpools reservelagstrener berømmer sin kaptein. Ung spiss hos Arsenal sier at Liverpool er interessert i ham. Steve McManaman vurderer å avslutte i Hong Kong.

Flott mål av Guthrie
Liverpools reservelag spilte i går 1-1 mot Blackburn.  Danny Guthrie utlignet for de røde, etter fremspill fra Nabil El Zhar.  Danny har denne sesongen vært involvert med førstelaget, og trener Gary Ablett sier at han er en god spiller.

- Jeg vil hevde at du skal lete lenger etter å se en bedre fotballscoring, sier Ablett om målet til Guthrie mot Blackburn.  – Det forteller hvor høyt jeg satte den fulltrefferen.

- Vi er fornøyd med Danny og han har fått oppleve å spille på førstelaget denne sesongen.  Han fortjener det, ettersom han har jobbet virkelig hardt og nå er vår kaptein.  Han er en god spiller og vi behøver å få ham til å styre vårt spill mer siden han er i stand til å skape ting.

- Det var skuffende å slippe inn et så tidlig mål mot Blackburn, men etterpå synes jeg vi dominerte kampen og fortjente minst et poeng.  I perioder spiller vi fin fotball, og andre ganger gjør vi saker som får oss trenere til å riste på hodet, men det er slik denne spillegruppen er.  Vi er nødt til å få mer stabilitet.

- Nabil kunne ha vunnet kampen for oss, men deres keeper gjorde en utrolig redning.  Totalt sett ga vi imidlertid ikke keeperen nok å gjøre, noe som har vært tilfellet gjennom hele sesong.  


Lupoli linket
Den italienske U-21 spissen Arturo Lupoli har en kontrakt med Arsenal som løper ut til sommeren, og har denne sesongen vært på utlån til Derby.  Nå kan angriperen være på vei ut fra The Gunners, og han hevder at Liverpool er en av klubbene som vurderer ham.

- Kontrakten med Arsenal løper ut i juni og det er ingen enighet om å fornye, sier Lupoli til den italienske sportsavisen Gazzetta dello Sport.  – For å bli her trenger jeg en garanti, og jeg snakker ikke om det økonomiske.  Jeg har akseptert en låneavtale med Derby siden jeg forstår at det ikke er plass til meg i Arsenal.

- Hvis det er opp til meg vil jeg gjerne reise tilbake til Italia.  Jeg har hatt to viktige år i England, som har vært virkelig konstruktive.

- Tilbud?  Valencia og Liverpool har fulgt meg.  I Italia er det Fiorentina, Udinese og Napoli.


Comeback for Macca?
Rapporter i Asia hevder at Steve McManaman vurderer å knyte på seg fotballstøvlene igjen.  Etter å ha sluttet i Manchester City sommeren 2005 har scouseren bl.a. jobbe for fjernsyn i Hong Kong.  Nå hevdes det at McManaman kan komme til å avslutte karrieren for Hong Kong Rangers, som spiller i 1.divisjon i Hong Kong.