Agger fikk talentpris

Daniel Agger mottok i dag en talentpris i Danmark. Dansken spiller fortsatt med smerte i leggen. Rushie skryter av Alonso.

Daniel Agger var i dag i Danmark og mottok ”Arlas Talentpris” som beste U-21 landslagsspiller. Den tidligere Brøndby-spilleren mottok samtidig 25.000 danske kroner. Danske aviser beskriver 21-åringen som et naturlig valg etter en kometkarriere i 2005.

Etter tre måneder på Merseyside har det foreløpig blitt kun fire kamper på den talentfulle dansken. Flere kamper blir det helt sikkert neste sesong – hvor han garantert kommer til å utfordre Sami Hyypiä i midtforsvaret for alvor.

Agger sliter imidlertid fortsatt med smerter i skinnbeinet etter en reservelagskamp mot Everton for seks uker siden.

- Jeg har enda ikke kommet over det, men har lært meg å spille med smertene uttaler han til Ekstra Bladet. Daniel er for øvrig meget fornøyd med sin nye klubb og oppholdet i byen så langt. – Alle lever og ånder for fotball i Liverpool. Faktisk er jeg positivt overrasket over den gode stemningen i byen.

Rush skryter av Xabi
Ian Rush er imponert over elegant Xabio Alonso på Liverpools midtbane for tiden. Han mener fremspillet til Cissé mot WBA lørdag var sesongens beste assist. Waliseren kunne godt ha tenkt seg tilsvarende service da han selv spilte.

- Xabio Alonso er en type spiller jeg selv kunne tenkt meg å ha på laget da jeg spilte i Liverpool. Måten han finner åpninger og spiller ballen på minner meg om Jan Mølby. Jeg var heldig som hadde både Jan og Kenny Dalglish rundt meg. Lørdag så vi imidlertid hva Alonso er god til. Pasning opp til Cissé, da han scoret 2-0, er den beste jeg har sett denne sesongen. Fraværet av Steven Gerrard la mer ansvar på skuldrene til Xabi og i likhet med Everton løste han oppgavene på en utmerket måte.