Agger håper det er slutt på uflaksen

Daniel Agger innrømmer at han var overrasket å spille i Community Shield, og dansken håper at dette vil bli som en ny start for ham. Nettet snører seg rundt Dirk Kuyt.

Fornøyd Agger
Skadeproblemer gjorde at Liverpools supportere fikk se mindre av Daniel Agger i 2005/06 enn hva man kunne forvente.  Med en prislapp på £5.5M rundt halsen ble ikke 21-åringen like mye vikar for Sami Hyypiä som nok hadde vært tilfellet dersom han ikke hadde tilbrakt så mye tid på behandlingsbenken.  En meget sterk innsats mot Chelsea i Community Shield sist søndag gjør imidlertid at Daniel nå ser fram mot hva som kan bli en ny start i den helrøde drakten.

- Jeg var litt overrasket over å bli tatt ut, men det er derfor jeg her.  Jeg er her for å spille, sier en fornøyd danske til Liverpool Echo.  – Derfor var jeg også klar til innsats.

- Jeg tenkte ikke på det faktum at jeg skulle spille mot Shevchenko, alt jeg tenkte på var selve kampen.  

- Jeg synes jeg har vært uheldig siden jeg kom til Liverpool, med alle skadene, men en må bare se videre og jobbe hardt.  Jeg har alltid hatt stor tro på mine egne ferdigheter, og jeg vet hva jeg kan gjøre og hva jeg ikke er i stand til.

- Nå håper jeg at dette er en ny start og at all uflaksen er historie.


”Kuyt er nærmere”
Ifølge Chris Bascombe i Liverpool Echo er Rafael Benitez på sitt kontor på Melwood, mens de fleste av hans spillere forbereder seg til landskamper over de neste par dagene, og manageren vil i første rekke jobbe med å sikre seg Dirk Kuyt.

”Den nederlandske landslagspilleren skal etter det vi forstår være svært nære ved å sluttføre en av sommerens lengste transfersagaer”, heter det i Echo.