Agger i trening igjen

Danske aviser skriver at Agger er i ferd med å bli friskmeldt og kanskje er klar med det første. Bentez vil avslutte med stil i ligaen. Fowler scorer i sin fjerde ligakamp på rad?

Det er den danske U-21 landslagstreneren, Flemming Serritslev, som har vært i kontakt med midtstopperen med tanke på sommerens EM.

Treneren kan berette om gode nyheter. – Jeg har snakket med Daniel. Han er helt sikker på at han blir klar til EM. Han begynte å trene igjen lørdag og søndag. Det ser så langt positivt ut, siteres BT.

Forhåpentligvis vil det bli gjensyn med den unge dansken i noen av de tre gjenstående ligakampene denne sesongen.

Rafa vil avslutte med stil
Benitez understreker igjen at han ønsker å avslutte sesongen i stil og enda ikke har gitt helt opp å bli nummer to i ligaen. Da må i så fall morgendagens kamp mot West Ham vinnes. Det blir på en måte en generalprøve på finalen i Cardiff 13. mai – selv om begge klubber muligens kommer til å bruke troppen i de gjenværende kampene.

Rafa tror fortsatt spillerne hans er topp motiverte til og gjentar at han selv også kun har fokus på jobben og klubben. Til tross for at han muntlig har akseptert et en forlengelse av kontrakten er den enda ikke signert. – Jeg har fortsatt tre år igjen (av kontrakten, red anmerk). Jeg trives her og ønsker å vinne flere trofeer. Det vil ikke bli enkelt å bli nummer to, men vi kommer til å forsøke å avslutte så godt vi kan.

Robbie Fowler er tilbake i troppen etter å måtte stå over FA-Cupen. Harry Kewell pådro seg en skade i den kampen og er ute. Ingen av lagene har pådratt ytterligere skadeproblemer.  

Liverpool har ikke tapt for West Ham siden 1999 og er inne i en sterk periode med syv kamper uten nederlag. Fowler kan score i sin fjerde ligakamp på rad dersom han netter i morgen. Sami Hyypiä vil gjøre sin 250. Premier League kamp for de røde dersom han spiller.

Søndagens reservelagskamp mot Manchester United vil bli vist på ViaSat2 Sport i opptak klokken 23.30.