Agger ikke med til Gran Canaria

Ikke før hadde vi nevnt Spurs sin interesse for Daniel Agger, så viser det seg at Brøndby har forhandlet med Liverpool om en overgang i hele går. Partene skal nå nærme seg enighet.

Verken Daniel Agger eller Brøndby-direktør Per Bjerregaard var med da Brøndby-troppen i dag tidlig satte seg på flyet til Gran Canaria og klubbens treningsleir der nede. Den danske avisen B.T. melder at Brøndby-spillerne sjekket inn på Kastrup klokken halv ni i dag, men ingen Agger og ingen Bjerregaard entret flyet.

- Du ser jo selv at han ikke er med. Jeg har således ingen videre kommentar, men du kommer sikkert til å lage en sak av dette uansett, uttalte Brøndby-trener Michael Laudrup til B.T. sin utsendte på København Lufthavn.

Assistent-trener John ”Faxe” Jensen var heller ikke særlig snakkesalig, og ville ikke si noe om hvorfor Agger ikke var med den øvrige troppen til Spania.

- Han er syk, bedyret han med et smil rundt munnen.

B.T. hevder å vite at Per Bjerregaard satt i forhandlinger med Liverpools daglige leder Rick Parry tirsdag. Avisen påstår også at kontrakten klubbene i mellom nesten ble ferdigforhandlet i løpet av dette møtet. Dersom dette stemmer, skulle kun den medisinske testen gjenstå før Agger kan titulere seg som Liverpool-spiller.