Agger mener han ble for høyt priset

Daniel Agger kritiserer i dag Brøndby for å ha priset han for høyt. Han er også kritisk til pengekarusellen og stjernehysteriet innen fotballen.

Daniel Agger mener han ble overpriset av Brøndby. Midtstopperen sier han sliter med å forstå at han er verdt så mange penger som det Liverpool ga for han. Dansken insisterer imidlertid på at han har føttene godt plantet på jorda, og at den høye prislappen som sådan ikke vil påvirke han.

Agger kostet som kjent Anfield-klubben hele £5.8M, og han ble dermed den dyreste spilleren som har vært solgt fra en dansk klubb noensinne. 21-åringen lar seg imidlertid ikke bringe ut av fatning av den grunn.

- Det er sprøtt å tenke på at jeg har blitt solgt for 63 millioner danske kroner. For meg er det uvirkelig, men det er vel slik fotballen har blitt nå til dags. Det er helt hinsides all fornuft. Jeg synes ikke det burde være slik, uttaler den danske landslagsspilleren til liverpoolfc.tv i dag.

- Etter min mening er det ingen som er verdt slike summer bare for å gjøre en jobb, men jeg går ikke rundt og tenker på meg selv som den dyreste spilleren som er solgt fra en dansk klubb. Det er bare slik det er. For meg betyr det ingenting å være en stjerne. Jeg ønsker å konsentrere meg om fotballen. Alt dette stjernehysteriet rundt fotballen passer ikke min personlighet. Jeg ønsker bare å være meg selv. Jeg kommer ikke til å forandre meg fordi om jeg har flyttet hit, sier Agger.