Agger snart i trening på Melwood

Som Echo bekreftet er klubbene blitt enige om pris for Agger. Når Brøndby i ettermiddag sier ingenting er underskrevet er det også korrekt. Men ingen tviler på at dansken snart rød.

Etter det vi erfarer gjenstår kun formaliteter før Daniel Agger for første gang kan kle seg i den røde trøya og kalle seg Liverpoolspiller. Han blir samtidig den dyreste spiller som noen gang har gått fra Danmark til en utenlandsk klubb.

Agger ser ut til å bli Danmarks dyreste eksport gjennom tideneEtter at klubbene lenge har forhandlet om pris har spilleren selv vært innstilt på en overgang nettopp til Liverpool F.C. De røde har også forhørt seg om andre alternativer på stopperplassen. En av dem havnet på Old Trafford. Andre har av forskjellige årsaker ikke vært tilgjengelige. Det har ført til at mer og mer fokus har blitt rettet mot Daniel Agger.

Når Liverpool Echo tidligere i dag går ut og hevder klubbene er enige om pris betyr ikke det at avtalen er sluttforhandlet og undertegnet. Men det er et stort skritt i riktig retning ettersom Brøndby lenge har forsøkt å presse opp prisen. Den personlige avtalen er allerede på plass og det som gjenstår nå er den medisinske testen og undertegnelsen av selve kontrakten. Det er hektisk møteaktivitet de siste dagene som har banet vei for overgangen.

Slik vi forstår det er alle på Anfield innstilt på at handelen er 100 % på plass i løpet av de nærmeste dagene, og at dansken snart vil få en viktig rolle i stallen.

Danske medier siterer Brøndby-direktør Per Bjerregaard på at ingenting enda er undertegnet. Han vil samtidig ikke kommenterer overgangen ytterligere. Det er ingen konflikt mellom det Echo skriver og det direktøren uttaler. Siden Brøndby er registrert på børsen er det en del formelle spilleregler som klubben må forholde seg til. Fondsbørsen må underrettes før Brøndby kan gå ut offentlig med en bekreftelse. Bare i morges steg aksjene i klubben med 6,1 % på en halvtime da BT meldte at Agger ikke var med resten av laget på treningsleir til Spania.

MK DONS BEKREFTER FORHANDLINGER
På sin offisielle hjemmeside bekrefter nå MK Dons at det forhandles med Liverpool om en overgang for 19-årige David Martin. Hjemmesiden skriver at keeperen er på Melwood i dag for å forhandle frem sin personlige kontrakt og for å gjennomgå en medisinsk test. Handelen er trolig i orden i løpet av kort tid.