Agger stadig nærmere

Engelske aviser mener at Liverpool er nære en avtale med Daniel Agger, som kan bli sluttført i løpet av neste uke. Lokalavis tror at minst fire nye spillere kommer i januar. Harry Kewell stadig bedre. Dommer mot Bolton.

Midtstopper i sikte
Sunday Express skriver i dag at Liverpool er nære en avtale for Daniel Agger, som vil koste Liverpool £5.  Den mer seriøse Liverpool Echo antyder at et kjøp verdt £5.5M er linet opp for dansken, og at transaksjonen kan være sluttført i løpet av neste uke.  Etter det liverpool.no forstår er det svært sannsynlig at Daniel Agger etterfølger Jan Kromkamp i Rafael Benitez forsøk på å styrke sin spillerstall i januar.


Hektisk og spennende i januar
Journalisten som følger de røde nøyere enn noen annen, Chris Bascombe i Liverpool Echo, skriver i sin spalte i avisens fotballutgave på lørdag at en kan forvente minst fire nye spillere i januar.  Utvikling når det gjelder stadion og trøyesponsor kan ytterligere bidra til at det snarlige årsmøtet kan bli det hyggeligste formann David Moores har hatt på noen år, mener Bascombe.

”Bortsett fra forventninger angående transfers, er det spådd betydelig utvikling også utenfor banen.  Samtaler angående stadion og trøyesponsor er områder hvor det skal ha blitt gjort store fremskritt.  En vil anta at noen uttalelser angående dette vil bli gjort før årsmøtet i januar, som synes å kunne bli langt mer hyggelig for formann David Moores enn det så ut for to måneder siden.”

”Noen vil argumentere med at Liverpools utmerkede kamprekke i det siste gjør at det ikke lenger er et slikt behov for nytt spillerblod.  Benitez har ikke samme oppfatning, noe som gjør at Parry aksepterer at dette kan bli den travleste januar i klubbens historie.  Minst fire spillere kan være på vei, og en kan ikke utelukke overraskende salg.  Vinduet åpner i morgen, men forberedelser til 1.januar har pågått siden august.  I noen tilfeller enda lenger.”

”De fire neste ukene kan sørge for at formannens største prestasjon tilhører fremtiden.”


Rafa berømmer Harry
Harry Kewell var igjen en av Liverpools beste spillere da de røde avsluttet 2005 med 1-0 seier mot West Bromwich i går.  Australieren har hatt et vellykket ”comeback” etter sine operasjoner i sommer og manager Benitez understreker også at Harry nærmer seg stadig mer sitt beste nivå.

- Vi ventet på at Kewell skulle være tilbake og i hver kamp han har spilt har han gitt oss noe annerledes.  Han kan gå forbi spillere, løpe og skyte og slå gode crossballer inn i straffefeltet.  For hver eneste uke blir han litt bedre, noe som er godt nytt for oss.


Clattenburg dømmer på Reebok
I morgen spiller Liverpool sin fjerde kamp på åtte dager, da man tar den korte turen til Bolton og Reebok Stadium.  Dommer er Mark Clattenburg.