Agger tilfreds med comeback

Daniel Agger kjente ingenting til skaden i gårsdagens reservelagskamp. Kirkland trener med West Bromwich, og Robson er positiv med tanke på overgang.

Daniel Agger gjorde comeback og var i startoppstillingen da reservelaget tapte 0-2 borte for Manchester City i går. Den danske landslagsstopperen spilte 1.omgang før han ble erstattet med Danny Guthrie. Begge Citys mål kom før pause av henholdsvis Ishmael Miller og Sun Jihai, men Agger var ikke involvert i noen av scoringene.
- Jeg synes det gikk fint. Jeg merket ingenting til skaden. Formen var ok og jeg følte selv at jeg gjorde det jeg skulle gjøre, uttaler Agger til Onside.dk.

Det er en blodansamling i skinnleggen som har skapt problemer for Daniel Agger de siste ukene, men nå skal han altså være klar igjen. Det er gode nyheter for Danmark foran sommerens EM-sluttspill for U21-landslag. Viasat har for øvrig sikret seg tv-rettighetene til det mesterskapet som arrangeres i Portugal i perioden 23.mai til 4.juni.

Kirkland trener med West Bromwich
West Bromwich-manager Bryan Robson har ikke gitt opp å hente Chris Kirkland til The Hawthorns til tross for nedrykket. Keeperen pådro seg et fingerbrudd i mars og måtte avbryte låneoppholdet, men Liverpool nektet ham å returnere. Så Kirkland har de siste ukene trent med ”the Baggies”.
- Chris har trent med oss, selv om han ikke har kunnet gjøre mye keeperarbeid i det siste. Han har vist utrolige holdninger. Han har vist stort engasjement overfor klubben og spillerne. Så vi må se om vi kan komme videre i saken. Nå om dagen snakker folk alltid om at det bare er én plass å være, og at det er i Premier League, og at alle ønsker å spille der. Men The Championship får også mye eksponering, sier Robson til Birmingham Mail.