Ajdarevic på vei til Liverpool

Formannen i Falkenberg bekrefter at man slipper 16-årig angrepstalent til LFC. Xabi Alonso konsentrerer seg om Liverpool, mens transfervinden blåser som aldri før.

Astrit Ajdarevic snart rød
Vi har tidligere skrevet at det svenske angrepstalentet Astrit Ajdarevic har prøvespilt for Liverpool, men Aftonbladet skriver i dag at en endelig avtale trolig bare er et par uker unna.  Dette bekreftes av formannen i Falkenberg og spillerens far.

- Det er bare å ønske ham lykke til, sier Lars-Eric Nilsson i Falkenberg.  – Jeg synes kanskje det er litt for tidlig.  Vi hadde håpet å kunne beholde ham i et par år til, fortsetter formannen.

- Han er et virkelig stort angrepstalent og har utviklet seg utrolig mye de siste årene.

- Jeg har allerede pratet en hel del med Liverpool, men det har ikke skjedd så mye under de siste helgedagene.  Men vi kommer til å bli enige.  Jeg kan ikke si noe om penger nå, men Astrit har kontrakt slik at Liverpool må kjøpe ham fri.  Det er ingen liten handel for Falkenberg, men som sagt så ville vi heller ha beholdt ham.

- De vil virkelig ha ham, legger faren Agim Ajdarevic til.  Han var en tidligere toppscorer hos Falkenberg.

- Dersom alt går i orden så vil Astrid være på plass i Liverpool den andre uken i januar, sier faren.  – Først skal han til deres ungdomsakademi og komme i form, siden er tanken at han skal spille på reservelaget.


Vil hjelpe Liverpool
Tre dager før transfervinduet åpnes raser spekulasjonene som aldri før i media om hvilke spillere som kan bli kjøpt eller solgt.  Et av de friskere ryktene er at Atletico Madrid har blinket seg ut Xabi Alonso, men verken klubber eller spiller antyder at det er noe som helst i den spekulasjonen.

- På denne tiden er det mange rykter i avisene, men det eneste jeg tenker på er å bli i Liverpool og hjelpe laget med å få en god sesong, er alt Xabi Alonso vil si i sakens anledning.

- Klubben uttaler seg aldri overfor rykter som oppstår i pressen, sier en talsmann i Atletico Madrid.

Mer håndfast er det at Gabriel Paletta og Salif Diao kan være aktuelle for Gimnastic på lån ut sesongen.  Det bekrefter også treneren Paco Flores.

- Kanskje Nastic kan utnytte mitt gode vennskap med Rafa Benitez og det kan være spillere fra Liverpool som kommer hit.  Det er imidlertid for tidlig å si.  I løpet av 48 eller 72 timer kan det ha skjedd mer, men nå er det umulig å love noe, uttaler Flores.