Alonso avfeier Real-rykter

Xabi Alonso trekker bare på skuldrene av rykter om en overgang til Real Madrid, og sier han trives på Anfield. Juventus benekter at de er ute etter Steven Gerrard.

Liverpools midtbanespiller Xabi Alono forteller til den spanske storavisen Marca at han ikke har mottatt noen forespørsel fra Real Madrid, og han er fornøyd med å være på Anfield. Dermed ser han ut til å avfeie ryktene om en overgang til Madrid-klubben i sommer.

- Jeg har ikke hørt noe fra Real Madrid. Jeg forholder meg rolig, fordi jeg vet hvordan fotballbransjen fungerer. Hver gang et lag ikke lever opp til sine ambisjoner og supporternes forventninger vil de bli linket til nye spillere, siteres 24-åringen i Marca.

- Jeg legger ingen stor vekt på disse ryktene, fordi de er uoffisielle. Dette har jeg selv opplevd tidligere også når det gjelder Real Madrid. Jeg fikk muligheten til å spille for Liverpool, og jeg tok den. Jeg er fornøyd med min avgjørelse om å komme hit. Folk setter pris på meg her, og min arbeidsgiver er fornøyd med meg. Det var en riktig avgjørelse å ta, legger han til.

Juventus distanserer seg fra Gerrard-rykter
Liverpool-supporterne trenger heller ikke bekymre seg stort for at kaptein Steven Gerrard skal ende opp i Juventus til sommeren. Klubbens generalmanager Luciano Moggi har avfeid spekulasjoner om at italienerne vil forsøke å hente scouseren til Torino i  sommer. Moggi sier det ikke er behov for å bruke et stort transferbeløp på midtbanespilleren.

- Ryktene som linker oss til Gerrard er helt grunnløse. Hvorfor skulle vi bruke 20-25 millioner euro på han, når vi har tilsvarende spillere i stallen allerede? Vi har også unge spillere på vei opp, sier han til Guerin Sportivo.

- Når du har en sentral midtbane med Emerson og Vieira er det ingen grunn til å bruke slike pengebeløp på Gerrard, konkluderer han.