Alonso bekreftet skadefri

Rafael Benitez bekrefter at Xabi Alonso er skadefri. Spanjolen trente som normalt i kveld. Jose Reina håper de røde fortsetter i samme gate.

Liverpool-manager Rafael Benitez bekrefter i kveld at Xabi Alonso er skadefri og klar for spill mot Benfica i morgen.

- Xabi er ok. Han har reist til Lisboa sammen med oss, han er skadefri og kan være i god nok form til å spille morgendagens kamp, uttaler spanjolen til liverpoolfc.tv.

Og nå ser Rafa virkelig fram til å Champions League-spill igjen, etter at laget har dokumentert god form i de tre siste kampene.

- Laget spiller bra for øyeblikket, og vi har akkurat beseiret tre av topplagene. Champions League er en helt annen turnering, og vi vet hva vi har å gjøre. Våre spillere har rutinen som trengs for å vinne denne turneringen, og våre grunntanker er de samme i morgen som de alltid er. Vi ønsker å score ett mål, og helst unngå baklengs.

- Det blir vanskelig fordi Benfica er et godt lag, med en erfaren manager, og vi har stor respekt for dem. De har flere gode spillere, og deres to midtstoppere er meget gode i lufta og kan også spille ballen. Petit er en god spiller på midtbanen, og selvsagt har de Simao på vingen.

Benitez har også fått spørsmål om kommentarer gjort av rivalenes managere denne uken, men han nektet å la disse distrahere han.

- Jeg liker å se laget mitt vinne, og ikke snakke om andre folk. Jeg har en klar mening om dette. Dersom folk ønsker å snakke om oss, er det fordi vi må gjøre noe riktig og gjør fremskritt.

- La oss fortsette på samme måte
Målvakt Jose Reina håper at Liverpool kan fortsette som de stevner når de møter Benfica i morgen kveld, etter fine seire over Wigan, Arsenal og Manchester United. Spanjolen ønsker seg den perfekte uke, med en ny seier i Lisboa.

- Vi håper å avslutte en god uke med en ny seier i morgen. Det har vært en fin periode så langt, men nå må vi glemme de to foregående kampene og fokusere på Benfica. Vi spiller på topp nivå i tre forskjellige turneringer, og holder håpet i live i samtlige. Det er veldig viktig å ha full konsentrasjon på Champions League nå, slik at vi kan slå Benfica, sier han.

Reina returnerte til laget mot Manchester United etter sin suspensjon for det røde kortet mot Chelsea, og har nå fokus rettet mot utfordringene som ligger foran han. Keeperen vet imidlertid at han må holde seg i skinnet på ”Lysets stadion”, da et nytt gult kort vil føre til at han må stå over returen på Anfield. Det samme gjelder for øvrig Xabi Alonso.

- Det blir ikke lett i morgen, da Benfica allerede har slått Manchester United og Lille. De har noen gode resultater så langt i turneringen, og jeg er sikker på at de ønsker å gjøre det bra foran sitt eget publikum. Vi er blant de 16 siste lagene i turneringen nå, og vi har mye selvtillit. Vi er kapable til å vinne turneringen igjen, men vi må bare ta ett steg om gangen og se hvor langt det rekker, avslutter Reina.