Alonso bekymret for gamleklubben

Real Sociedad sliter i La Liga, og Xabi Alonso frykter at gamleklubben skal rykke ned. Gera usikker for WBA, men Liverpool vil møte en toppmotivert keeper Kuszczak.

Xabi Alonso frykter at hans gamle klubb, Real Sociedad, skal rykke ned fra den spanske toppdivisjonen. Sociedad ligger på tredje sisteplass på tabellen, og det er tre poeng opp til lagene over streken.

- De er inne i en dårlig periode, og det knuser mitt hjerte å se dem i en slik posisjon. Trenerbyttet har tydeligvis ført til indre uro, men nå er det spillerne som må vinne kampene. Jeg håper bare at den nye treneren, Jose Bakero, kan forandre på situasjonen. Han kjenner klubben godt, selv om han mangler erfaring. Han er en stor motivator, og kan være hva spillerne trenger for øyeblikket, mener Alonso.

Gera håper å møte Liverpool
West Bromwich på The Hawthorns er neste motstander for Liverpool, og Midlands-klubben håper at den ungarske landslagsspilleren Zoltan Gera kan spille mot de røde. Gera selv er optimist, etter at han fikk et kort innhopp da WBA tapte 2-1 på White Hart Lane mandag. Ungareren har slitt med skader denne sesongen, og en hofteskade har satt han ut av spill i flere måneder. Etter å ha fått åtte minutter på banen mot Tottenham, håper han nå å unngå ettervirkninger denne uken, slik at han kan spille mot Liverpool.

- Jeg er veldig optimistisk, men det er umulig å si noe nå om jeg vil spille eller ikke. Frem mot kampen vil det være flere treninger. Kommer jeg gjennom alle dem, regner jeg med å bli tatt ut som en del av troppen til kampen, sier ungareren.

Kuszczak vil gjøre opp for tabben
En annen WBA-spiller som er ekstra motivert foran møtet med Liverpool er keeper Tomasz Kuszczak. Han gjorde en megabrøler og serverte Tottenham seiersmålet i sluttminuttene på White Hart Lane. Nå vil han gjøre opp for tabben ved å holde nullen mot de røde fra Anfield. Før tabben i det 88.minutt hadde polakken stått glimrende i mål, og har lenge dokumentert solid form mellom stengene. 23-åringen stod også som mange røde vil huske en fantomkamp på Anfield i lagenes første innbyrdes møte denne sesongen. En kamp Liverpool til slutt vant 1-0 på selveste nyttårsaften.

- Jeg tror ikke jeg vil bli vraket på grunn av en enkelt tabbe. Jeg er i mitt livs form, og alt jeg kan gjøre nå er å konsentrere meg om kampen mot Liverpool. Der satser jeg på å gjøre godt igjen for tabben i London, sier han til lokalpressen i Birmingham.