Alonso må stå over United-kampen

Xabi Alonso spiller ikke mot Manchester United i morgen, på grunn av skaden han pådro seg mot Arsenal. Det bekrefter Liverpool FC nå i ettermiddag.

Rafael Benitez utelukker at Xabi Alonso spiller mot Manchester United i morgendagens cupbatalje. Den spanske midtbanespilleren ble byttet ut i andre omgang av Liverpools kamp mot Arsenal, på grunn av at han hadde pådratt seg en mindre skade. Benitez hadde håpet at Alonso ville bli spilleklar i tide til å rekke United-kampen, men han måtte i ettermiddag altså erkjenne at dette oppgjøret kommer for tidlig for 24-åringen.

- Xabi har ikke blitt skadefri, og jeg tror ikke han kan spille mot United. Han føler noe i låret, men jeg tror han vil bli klar til Benfica-kampen, uttaler Benitez til liverpoolfc.tv nå i ettermiddag.

Robbie Fowler er som kjent heller ikke aktuell til kampen etter cupspill for Manchester City, men Peter Crouch er tilbake i troppen etter å ha overvunnet hælskaden som har holdt han ute i to kamper.

Benitez har ennå ikke offentlig sagt noe om hvem som vil vokte buret nå som Jose Reina har sonet ferdig sin karantene.

- Jeg må bestemme meg. Jerzy har gjort det bra i de kampene han har stått, og det viser at det er viktig å ha mer enn en kvalitetskeeper i klubben, sier manageren nå.