Alonso med fra start?

Alonso sannsynligvis med fra start, i følge Sky Sports. Liverpool Echo og Chris Bascombe har meldt om test i morgen. Liverpool.no følger situasjonen nøye.

Sky Sports melder i kveld at Alonso er inkludert i troppen til morgendagens FA Cup-finale. De tror han starter sammen med Sissoko på den sentrale midtbanen. Tidligere i dag meldte imidlertid Liverpool Echo og Chris Bascombe om en test lørdag morgen for å avgjøre. Ettersom Rafael Benitez har gitt uttrykk for at det er uaktuelt å risikere noe for spanjolen, må man nok smøre seg med tålmodighet til i morgen for å få en skikkelig avklaring, ulikt det Sky Sports presenterer i kveld.

Ettersom Alonso gjennomførte en full treningsøkt torsdag formiddag før avreise Cardiff - uten noen form for reaksjon i ankelen - vurderes det også fra liverpool.no som sannsynlig at Xabi stiller blant de elleve til kampstart i morgen kl 16.00. Alonso scoret blant annet to mål mot Luton, hvorav ett fra egen banehalvdel, på veien til Millennium Stadium. Han har ellers vokst til en nøkkelspiller for Liverpool, for mange på nivå med Steven Gerrard. Alle røde krysser dermed fingrene for at 24-åringen stiller fra start.

Liverpool.no kommer med mer i morgen så fort Alonsos skadesituasjon er avklart.