Alonsos røde kan ikke appelleres

Liverpool kan ikke appellere mot Xabi Alonsos feilaktige utvisning, ettersom det ikke dreier seg om et direkte rødt kort. Moteløvene Hansen og Redknapp. Klubbene støtter voksenopplæring.

Den feilaktige utvisningen av Xabi Alonso på Highbury i går vil bli stående, ettersom Liverpool ikke har noen mulighet til å appellere mot dommer Steve Bennetts avgjørelse.

Midtbanespilleren var uheldig og mistet fotfestet, noe som førte til at han braste inn i Arsenals Mathieu Flamini. Dommer Bennett tolket dette som en stygg takling, noe som fører til at 24-åringen må stå over onsdagens kamp mot Fulham.

Hadde Alonso blitt vist det røde kortet direkte kunne klubben ha appellert mot avgjørelsen, men reglementet tilsier at et gult kort bare kan omgjøres dersom dommeren har gitt kortet til feil spiller.

Hansen og Redknapp blir modeller
De tidligere Liverpool-stjernene Alan Hansen og Jamie Redknapp har skrevet kontrakt som modeller for Marks & Spencer. Sammen med Arsenals tidligere storscorer Ian Wright skal duoen promotere butikkjedens herreklær.

Fotballtrioen vil være sentrale figurer i kjedens kampanje for å nå frem med sin vår- og sommerkolleksjon. Passende nok er Hansen avbildet i en rød genser, mens Wright og Redknapp har fått finstasen på.

- Jeg er opptatt både av moter og fotball, og etter å ha vokst opp med klær fra Marks & Spencer er jeg godt fornøyd med å bli assosiert med dette britiske merket, uttaler Jamie Redknapp til Liverpool Daily Post.

Klubbene støtter voksenopplæring
Liverpool Daily Post beretter også at Liverpool FC og Everton FC sammen med de andre Premier League-klubbene nå går i bresjen for å promotere voksenopplæringskurs. I samarbeid med regjeringen tar nå klubbene påmeldinger blant sine fans i kurs i litteratur, språk og matematikk.

Prosjektet, som kalles ”Heading for Success”, er basert på at man skal benytte populariteten til fotballklubbene til å tiltrekke seg voksne til kursene. I matematikk benytter man for eksempel transferbeløp og nedrykkskamp i regnestykkene. Man prøver også å bedre folks lese- og skriveferdigheter ved å skrive kampreferater og analysere kampkommentarer.