Angriper ute for Tottenham

Dimitar Berbatov er skadet før møtet på Anfield, men Danny Murphy kan få en sjanse mot gamle lagkamerater. Howard Webb er dommer. Thierry Henry ønsket å spille for Liverpool.

Tre ute for Spurs
Dimitar Berbatov, Aaron Lennon og Steed Malbranque er på skadelisten til Tottenham, før man innleder ligarunde nr.6 mot Liverpool i morgen kl 13.45.

£10.8M angriperen Berbatov håpet man ville bli klar, men en lyskeskade gjør at bulgareren fortsatt vil være ute et par uker til.  Det at midtbanespillerne Lennon og Malbranque er på behandlingsbenken, gjør at Danny Murphy kan få en sjanse mot gamle lagkamerater.

- Hvis Danny for en sjanse mot Liverpool må han ta vare på den, bekrefter manager Martin Jol.  – Kampen skulle også være en ekstra motivasjon for ham, siden han fortsatt elsker Liverpool.  Danny kom innpå mot Manchester United nylig og det var som en debut for ham siden jeg ikke liker å bytte på laget.

Hos Liverpool er Harry Kewell langtidskadet, mens det er usikkerhet rundt John Arne Riise og Jermaine Pennant.  Trolig vil dette bli klarere etter at Rafael Benitez har sin pressekonferanse i ettermiddag.

Howard Webb skal være dommer på Anfield i morgen.


Henry vil spille med Gerrard
Thierry Henry sier at det nå er uaktuelt å spille for en annen engelsk klubb enn Arsenal, men franskmannen røper at han hadde en drøm om å spille for Liverpool og ikke minst sammen med Steven Gerrard.

- Jeg ble spurt om et det var et annet lag jeg kunne ønske å spille for, og med en gang svarte jeg Liverpool, sier franskmannen.

- Først og fremst ville jeg ha likt å spille sammen med Steven Gerrard, og for det andre liker jeg klubben og deres fans.  Det er noe ved Anfield som man ikke kan forklare.

- Jeg elsker det når du går ut av garderoben og ser The Kop, skjerfene og hører ”You’ll Never Walk Alone”.  Bare det ville vært stort for meg.  Det sier seg selv at det aldri vil skje, siden jeg elsker Arsenal for mye.  Det vil aldri være aktuelt å spille for noen andre i England.