Anspent Bellamy ser framover

Craig Bellamy var ikke helt fornøyd med sin egen innsats mot Maccabi, til tross for debutscoring. Avgjørelse om kampsted i Champions League kommer i morgen.

Craig Bellamy sier til Liverpool Echo at han følte seg anspent foran sin første kamp på Anfield i helrødt, men at han roet seg etter å ha scoret sitt første mål foran The Kop.  Nå ser waliseren fram til å spille i sin hjemby Cardiff mot Chelsea, og til returkampen Maccabi.

- Det var fint for meg å få en seier og score et mål, uttalte den hurtige spissen.  – Prestasjonsmessig synes jeg alltid å være for anspent når jeg gjør en debut.  En del av mine touch var ikke gode, men scoringen roet meg ned og forhåpentligvis har jeg mer å by på framover.  Kanskje var jeg litt engstelig fordi jeg har spilt i denne kvalifiseringsrunden tidligere og blitt slått ut.

- Da jeg tapte mot Partizan Beograd med Newcawtle påvirket det vår sesong i flere måneder.  Det ble et slit siden alt du hadde sett fram til angående Champions League ble plutselig revet vekk for deg.  Ikke for å snakke nedlatende om UEFA-Cupen, men det er ikke på langt nær det samme.  Nå må vi bare komme igjennom disse to kampene og sørge for å avansere.  Det er viktig.

- Det var flott for Mark å score seiersmålet og Jermaine spilte virkelig bra.  Det er noen av oss andre som fortsatt har en del å gå på, men vi nærmer oss.

- Det vil også bli en annerledes kamp i returen.  De må komme lenger fram nå og derfor var det så viktig for oss å få den andre scoringen.

- Nå venter først Chelsea i Cardiff.  Jeg har spilt der mange ganger med Wales men aldri for klubblaget.  Det vil bli spesielt å spille i Cardiff som Liverpool-spiller.

-----------------

UEFA vil avgjøre i morgen hvor returkampen mot Maccabi Haifa skal spilles.  De siste rapportene tyder på at den vil finne sted på Kypros.