Argentiner har skrevet under

Bare internasjonal klarering gjenstår før 17-åringen Emiliano Insua er klar. Liverpool kan være på utkikk etter keeper. Steven Gerrard enig med Rafa.

Venstreback på vei
Ifølge dagens Liverpool Echo har Emiliano Insua nå skrevet under en kontrakt med Liverpopl, forutsatt at unggutten får internasjonal klarering.  Det er tidligere blitt rapportert at det skal være snakk om en lånekontrakt fra og med januar og ut sesongen, og med mulighet for å gjøre avtalen permanent.  Det snakkes om et overgangsbeløp på £1M.  Venstrebacken er 17 år og spiller på U20 laget til Argentina.

Til høyre: Emiliano Insua sikrer seg et minne fra Anfield, da han overvar kampen mot PSV.


Amelia kom komme på Bosman
Echo bekrefter også tidligere rykter i dag om at Marco Amelia kan være aktuell for Anfield til sommeren.  Den 24-årige keeperen til Livorno har bekreftet at de er interesse fra England og Liverpool.  Spilleren har ikke skrevet under på et nytt kontraktforslag til Livorno og vil være tilgjengelig på Bosman til sommeren.  Flere andre klubber, bl.a. Milan, skal også ha Amelia i kikkerten.

Det er ventet at Jerzy Dudek forlater Liverpool når hans kontrakt med klubben løper ut til sommeren.  Chris Kirkland har som kjent gått til Wigan, mens Scott Carson denne sesongen er utlånt til Charlton.


Gerrard om formen
Steven Gerrard har vist sitt beste spill for sesongen de siste dagene, men kapteinen er ikke uenig med manager Rafael Benitez som mener at midtbanedynamoen har enda mer å gå på.

- Manageren kan sin fotball.  Hvis en mann med hans erfaring sier at jeg kan bli bedre vil jeg ta det til etterretning og prøve å gjøre noe med det.

- Hver gang jeg spiller prøver jeg å gjøre mitt beste.  Jeg har ikke vært fornøyd med formen denne sesongen, men i det siste har jeg følt at jeg er på gang igjen.  Når jeg sier at jeg nærmer meg toppformen, betyr det ikke at jeg er helt fornøyd med mitt spill.

- I dette spillet, uansett hvor mye erfaring du har, vil du aldri stoppe å lære.  Rafa studerer spillet grundig og er opptatt av små detaljer.  Han vil alltid være på meg og andre spillere for å gjøre oss bedre, men jeg skjønner nøyaktig hva jeg mener.  Jeg kan ikke gå på løp framover hele tiden.  Jeg må tenke og velge de rette øyeblikkene.  Heldigvis, mot City valgte jeg rett øyeblikk.

- Når scoringene uteblir og du mister litt selvtillit, da stopper du å skyte.  Jeg har sett på kamper hvor jeg ikke har scoret og kanskje har jeg ikke skutt nok.  Da jeg fikk ballen mot City var det derfor bare en tanke i hodet mitt.  Når jeg ikke er i form og skytingen ikke sitter, da er det ingen som er mer frustrert enn meg.  Det er mange som kommenterer det når jeg ikke spiller bra eller scorer mål, men ingen er mer kritisk enn meg selv.