Aurelio - for lett for Bolton?

Fabio Aurelio kan være en av spillerne som blir veiet og funnet for lett mot Bolton i morgen. Brasilianeren innrømmer at han ikke er helt komfortabel med den engelske spillestilen ennå.

Fabio Aurelio kan stå overfor sin tøffeste test etter at han ankom engelsk fotball i Bolton i morgen – om han får spille. Brasilianeren innrømmer til Liverpool Echo at han fortsatt sliter med å bli komfortabel med den tøffe engelske spillestilen.

- Jeg er fortsatt i en tilvenningsperiode der jeg ikke har blitt helt vant til den engelske stilen. Den er mye mer fysisk krevende enn jeg har vært vant med fra Spania og Brasil. Jeg føler det går litt bedre for hver dag, og jeg føler meg stadig mer komfortabel ute på banen, uttaler 27-åringen i dag.

- Jeg håper å komme i toppform så fort som mulig, men jeg er ikke der ennå, legger han til.

Onsdag utmerket brasilianeren seg med flott offensivt spill og gode innlegg, men samtidig ble det stilt store spørsmålstegn ved hans defensive egenskaper.

- Jeg måtte konsentrere meg hardt på onsdag, for det var mange midtbanespillere som angrep oss og kom inn i feltet. Når jeg prøvde å dekke de opp, trakk de inn i midten, noe som etterlot mye rom for vingene deres. Vi slapp inn to mål, men generelt sett mener jeg vi er mer solide nå enn vi var for noen uker siden. Vi gjør alt som står i vår makt for å vinne kampene vi spiller. Vi kunne ha klart oss uten de nervepirrende sluttminuttene på onsdag, men vi vant til slutt likevel. Vi kunne også ha gjort flere mål selv.

- Vi har større selvtillit nå, og skaper også flere sjanser, noe som er det vanskeligste i fotball. Vi spiller mye bedre enn i begynnelsen av sesongen, men det er fortsatt mye arbeid som gjenstår. Det som blir viktig fremover blir å ta tre poeng i enhver kamp. Du må strebe etter perfeksjon om du ønsker å vinne ting. Vi har ett stykke igjen før ting er perfekte.

Aurelio har, som alle andre for tiden, også en kommentar på lur om Rafas rotasjonspolitikk.

- At Benitez sine metoder fungerer ble bevist i Valencia. Resultatene er der for alle å se. Han er en manager som forventer at spillerne yter 100% i enhver kamp. Han hadde en utmerket tropp i Valencia, og nå er han i ferd med å skape det samme i Liverpool. Det er normalt at han roterer på spillerne, spesielt når det ikke er stor forskjell i nivå på enkeltspillerne.

- Benitez analyserer enhver kamp, og ser hvilke spillere som passer best til den taktikken han vil bruke. Han vurderer også hvem som er best forberedt og i best form. Vi kjenner til hva som karakteriserer styrkene til et lag som Bolton. Fysisk er de veldig sterke, og vi må utligne dette. Klarer vi å matche dem på fysikken, kan vi benytte vår overlegne taktiske og tekniske egenskaper i denne kampen, tror han.

Liverpool med butikk i Chester
Liverpool FC åpnet i dag en ny souvnirbutikk i nabobyen Chester. Liverpool-legenden John Aldridge fikk æren av å åpne dørene for publikum. Butikken er lokalisert i Eastgate Street, vegg i vegg med Chester Grosvenor Hotel. Dette er Liverpools tredje offisielle butikk. Fra før har klubben butikk på Anfield og i Williamson Square i Liverpool sentrum.