Aurelio og Gonzalez skadet

Fabio Aurelio og Mark Gonzalez er uaktuelle mot Reading i morgen på grunn av skader, mens Hyypiä, Finnan, Alonso og Gerrard vil bli hvilt, bekrefter Rafael Benitez.

Det blir igjen store forandringer på laget når Liverpool er vertskap for Reading i ligacupen i morgen kveld. Rafael Benitez bekrefter til liverpoolfc.tv at han kommer til å hvile kvartetten Steven Gerrard, Xabi Alonso, Steve Finnan og Sami Hyypiä, mens de røde også har fått nye skadeproblemer. Fra før var Craig Bellamy (leggskade) og Jamie Carragher (ankel) uaktuelle. Nå bekrefter manageren at Fabio Aurelio og Mark Gonzalez heller ikke vil være involvert mot Reading på grunn av skader. Liverpool FC har ikke kommet med opplysninger omkring skadenes art og omfang, men Gonzalez ble som kjent uforståelig byttet ut tidlig i andre omgang mot Manchester United. Sannsynligvis pådro chileneren seg en smell som medførte at ikke klarte å fortsette kampen.

Ettersom Jerzy Dudek starter sin suspensjon er det imidlertid godt å få bekreftet fra offisielt hold at unge David Martin er klar for spill igjen, etter å ha blitt bra av hofteskaden han pådro seg i reservelagskampen mot Middlesbrough.

Benitez har også tatt inn tre reservelagsspillere i troppen til denne kampen. Det dreier seg om den anvendelige Lee Peltier, som også var reserve i Bordeaux, samt backen James Smith og den sentrale midtbanespilleren Danny Guthrie.

- Vi har spilt mange kamper allerede, og vi har noen skader, så vi må beskytte våre beste spillere. Gerrard, Alonso, Finnan og Hyypia kommer ikke til å bli involvert i morgen kveld, bekrefter manageren.

- Finnan har spilt 1080 minutter allerede denne sesongen, og vi er bare i oktober ennå. Gerrard, Alonso og Hyypiä nærmer seg også allerede 20 kamper.

- Vi ønsker å begynne og vinne igjen, og vi satser å gjøre det mot Reading. Jeg vil bruke en blanding av rutinerte og unge spillere. Robbie Fowler har trent bra etter at han ristet av seg ryggproblemene, og vil spille. Det er litt vanskelig når vi benytter de unge spillerne i ligacupen. Dersom vi vinner er det ikke noen som bryr seg, men når vi tapte mot Crystal Palace i fjor ble det ramaskrik, og mange spørsmål om hvorfor vi stilte med så unge spillere, avslutter Benitez.